سلام توزاد ۹ ماهم دندون پایینش درومده الان خیلی شبا بی قراره و تب میکنه تا ۳۸ درجه قطره میدم اوکی میشه باز چندساعت بعد همینه آیا این بخاطر دندونشه یا خدایی نکرده اومیکرون تروخدا کمکم کنید حالم خیلی بده
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
شاید بخاطر اینکه تا یکم تبش میاد پایین قطرشو قطع میکنی
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
هروقت تب میکنه واسه دندونش روز اول دو برابر وزن هر ۴ساعت روز دوم هر۶ ساعت بهش بده تا کامل قطع شه
میگن خیار خوبه ورقه کنی بزاری زیر بغل
و در مورد قطره ی استامینوفن هم حتما با دکتر مشورت کن