2789
عنوان

اومیکرون

153 بازدید | 20 پست

سلام توزاد ۹ ماهم دندون پایینش درومده الان خیلی شبا بی قراره و تب میکنه تا ۳۸ درجه قطره میدم اوکی میشه باز چندساعت بعد همینه آیا این بخاطر دندونشه یا خدایی نکرده اومیکرون تروخدا کمکم کنید حالم خیلی بده

طبیعیه چون داره دندون درمیاره اینجوری شده

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 

عزیزم واسه دندوناشه 

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قطره بهش بده

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
طبیعیه چون داره دندون درمیاره اینجوری شده

اخه ما یه مهمونی بودیم که یه ادم از خدا بی خبر این بچه رو بوسید من ازون وقت فکرم درگیره چون تبش کلا قطع هم نمیشه دارم دق میکنم

اخه کامل تبش نمیره عزیز باز برمیگرده چند ساعت بعد

ببین پسر منم سه چهار هفته پیش که داشت دندون درمیوورد همینطوری شد حدود یه روز تب داشت استامینوفن میدادم میومد پایی دوباره بعد چند ساعت تب میکرد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ببین پسر منم سه چهار هفته پیش که داشت دندون درمیوورد همینطوری شد حدود یه روز تب داشت استامینوفن میدا ...

الان یه هفتست اینجوریه و دوشبه تب میکنه بخاطر دندونه عزیزم؟

الان یه هفتست اینجوریه و دوشبه تب میکنه بخاطر دندونه عزیزم؟

عزیزم لثه هاش رو نگاه کن ببین باد کرده بعد هی انگشتش رو میکنه توی دهنش؟

پسر منم حدود یه ماه بود لثه هاش باد کرده بود و اخرم که دراورد تب کرد

الانم هنوز بی قراری داره و میخواد دندون در بیاره

تازه پسر من تو ۱۶ ماه

اخه پایینیش راحت درومد بالاییا ولی نه نیومده

باشه هر دندون یه جوره 

دخترم سر دندوناش تب نکرد ولی پسرم یه سریهاش رو تب کرد یه سریهاش رو تب نکرد

عزیزم لثه هاش رو نگاه کن ببین باد کرده بعد هی انگشتش رو میکنه توی دهنش؟ پسر منم حدود یه ماه بود لثه ...

عزیزم نمیذاره کسی به دهنش دست بزنه جیغ میزنه عصبانی میشه ژل بی حسی هم با سختی میزنم براش شیشه شیرم به زور میگیره 

عزیزم نمیذاره کسی به دهنش دست بزنه جیغ میزنه عصبانی میشه ژل بی حسی هم با سختی میزنم براش شیشه شیرم ب ...

خب دیگه بچه داره دندون در میاره