2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 77 پست
صبح نمیدونستم طرف اقاعه اسمش عجیب غریب بود دو صفحه در مورد لیزر صحبت کردیم یهو دیدم تو اکانتش زده مر ...

ازمن بیشتر تعطیلی که خواهر😂😂😂

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازمن بیشتر تعطیلی که خواهر😂😂😂

اصن مردم انگار یه لحظه😂😭

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

تو که از فردا هم خبر نداری تا اینجا قوی بودی جا نزن  نمیخوام بگم ضعیف نباش و این حرفا چون جای ...

والا زندگی تاوان اشتباهاتمو بدترین شکل ممکن داد... دارم تز فکر و استرس دیونه میشم بخدا...هر روز دارم می میمیرم...خدا هم فکر کنم فراموش کرده منو

نه عزیزم چرا معذرت...کاش دختر بودم شاید یه کم هواس جمع تر بودم ...

با خودکشی از این دنیا راحت میشی ولی اون دنیا عذابش هست برادر

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

والا زندگی تاوان اشتباهاتمو بدترین شکل ممکن داد... دارم تز فکر و استرس دیونه میشم بخدا...هر رو ...

اگه میخواست فراموشت کنه که، خلقت نمیکرد. 

چرا چشمات ضعیفه... 

کسی نیست بشینی رودوررو باهاش دردودل کنی 

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
مامانت چی پس؟ فکر اوناهم باش گناه دارن

والا خیلی دلم براش میسوزه خیلی بخدا... بیچاره با دندون بزرگ کرد منو میدونم بلابی سرم بیاد تا قیامت یادش نمیره...ولی خب شرمندشم میترسم تحمل نکنم از یه جایی..

منم یکساعت پیش تو فکرش بودم ولی بیخیالش شدم ...... این دنیا  دنیایی سختیه  خدا هم توی قرآن گفته  واسه هیچکس راحت نیست   اگه خودکشی کنیم نه اون دنیا داریم نه این دنیا. پس فقط باید بمونی  و بجنگی‌

والا زندگی تاوان اشتباهاتمو بدترین شکل ممکن داد... دارم تز فکر و استرس دیونه میشم بخدا...هر رو ...

اگر نتیجه اشتباهات بود که دیگه چیزیه که شده از این به بعد محتاط تر باش ، با حساسیت بیشتری تصمیم بگیر و کارا رو انجام بده و همه چیزشو بسنج و ببین از الان به بعد میتونی چیکار کنی برای بهتر شدنش چون هیچ وقت یه شبه همه چیز درست نمیشه ما جواب خیلی چیزا رو نمیدونیم ولی خدا فراموشت نکرده بنظر من اگر خدا میدونست ما توانایی زندگی تو این دنیا رو نداریم هیچ وقت ما رو نمی‌آورد توی این دنیا پس اگر الان هستی و وجود داری یعنی اونقدری قوی بودی که زندگی کنی 

ولی خودکشی واقعا هیچ وقت راهش نیست