2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 77 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پسرم 

بله بعدا متوجه شدم معذرت

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

پسرهههه هاااا😂

اره نگا نکردم اسمشونو اول🔫😂

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

از جایی بپر که میدونی حتما میمیری  ولی در کل خودکشی نکن  مامان من مریضه و به زور میخوایم ...

فکر کرده بودم بهش بخدا اینقدر بدشانسم میترسم قطع نخاعی چیزی بشم زنده بمونم  بدتر بشه اوضام...خدا به مادرت سلامتی بده

😝😝😝

صبح نمیدونستم طرف اقاعه اسمش عجیب غریب بود دو صفحه در مورد لیزر صحبت کردیم یهو دیدم تو اکانتش زده مرد مردم از خجالت😩

با چه دارویی؟ اگه میشناسی معرفی کن...ففط درد نداشته باشه دم مردن نمیخوام با درد بمیرم...یه چی باشه ب ...

مامانت چی پس؟ فکر اوناهم باش گناه دارن

با چه دارویی؟ اگه میشناسی معرفی کن...ففط درد نداشته باشه دم مردن نمیخوام با درد بمیرم...یه چی باشه ب ...

برنامه زندگی پس از زندگی تجربه ی خانم قربان تنهایی رو ببین یه بار خودکشی کرده 

تا شقایق هست زندگی باید کرد