2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 77 پست
منم یکساعت پیش تو فکرش بودم ولی بیخیالش شدم ...... این دنیا  دنیایی سختیه  خدا هم توی قرآن ...

بابا توکلتون رو به خدا کنین چرا اینقدر باید ما آدما همه چیز رو سخت بگیریم من بخدا منظورم با خودم هم هست اگه یه کم سخت نگیرم و تو لحظه زندگی کنم وضعیتم خیلی بهتر میشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته برادر؟ ببین اینی که میگی حتی فکر کردن راجعه بهش کن گناهه نکن این کارو؟ میشه حداقل یه دلیل ...

۲۵ سال...این چند ماهه خیلی سختی کشیدم خیلی درد کشیدم... فکر داره دیوونم می کنه...

والا خیلی دلم براش میسوزه خیلی بخدا... بیچاره با دندون بزرگ کرد منو میدونم بلابی سرم بیاد تا قیامت ی ...

انقدر ناامیدانه صحبت نکن جمع کن خودتو اخه چ وضعشه توکل کن به خدا⚘

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

سلام  

اگر قسمتت نباشه با هر روشی هم که بخوای خودکشی کنی حتی از نوع بدترینش نمیشه 

تو یک تیکه از نور خدایی! میخوای نور خدا رو با دستای خودت بکشی!فک کن اینی که هستی  یکی دیگس میتونی کسی رو به قتل برسونی ؟ 

عزیز شما به مدت ۲ هفته  مراقبه انجام بده تازه میفهمی  مشکلاتت چقدر کوچیک بوده 

اگه دوست داشتی آیدی تلت رو بده  خوشحال میشم راهنماییت  کنم🦋💙

اگه میخواست فراموشت کنه که، خلقت نمیکرد.  چرا چشمات ضعیفه...  کسی نیست بشینی رودوررو باه ...

والا ابن همه دوست رفیق و آشنا اکثرشون اندازه یه دندون درد هم کنارم نبودن حالا چه برسه دردل....

بابا توکلتون رو به خدا کنین چرا اینقدر باید ما آدما همه چیز رو سخت بگیریم من بخدا منظورم با خودم هم ...

میتونید واقعا بعضی وقت ها اقدر ادم کم میاره نمیدونه باید چیکار کنه  فشار زندگی خیلی زیاد شده مشکلات زیاد شده الان جوونا عین پیرمردهای ۷۰ ساله میمونن من ۶ ماهه پدرم از دست دادم نمیتونم تحمل کنم 

میتونید واقعا بعضی وقت ها اقدر ادم کم میاره نمیدونه باید چیکار کنه  فشار زندگی خیلی زیاد ...

عزیز دلم قربونت برم ولی خودکشی راهش نیست من خودم دو ماه پیش بود سر یه ناراحتی تعداد زیادی قرص خوردم ولی وقتی این کارو انجام دادم خیلی ترسیدم گفتم خدایا هیچیم نشه اخه من چه غلطی بود کردم😔😔 به خدا فروشم هم گناهه حالا به هر نحوی و با هر مشکلی فقط باید با مشکلات بجنگیم چاره ای جز این نیست 

والا ابن همه دوست رفیق و آشنا اکثرشون اندازه یه دندون درد هم کنارم نبودن حالا چه برسه دردل....

توکلت بخدا باشه، دلتو بزرگ کن، بگو خدایا بخاطره دل مادرمم شده بگذرو خوبم کن. 

رضا خدا ارحمن الراحمینه، توکلت به خودش. 

به پوچیهای زندگیت فکرنکن، به موهای سفید مادرت فک کن. بخاطره اون امیدوار باش به فردا💚❤️💚

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
🥺🥺🥺 خواهری برادری نداری🥺

بله خواهر بردار دارم...خواهرم خیلی زحمتمو داره میکشه...نامیدم از زندگی بخدا تا پنج ماه پیش کلی برنامه داشتم به جوون شاد خوشحال خوشتیپ میخواستم مدرک زبان بگیرم برم المان اندازه دو نفر کار میکردم...یه تصمیم اشتباه سلامتیم رفت...حس می کنم قلبم میخواد در بیاد...انگار رو آتیشم...چهار ماهه اویزیون دکترا این شهر اون شهر...خسته شدم بس درد کشیدم...