2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 77 پست
توکلت بخدا باشه، دلتو بزرگ کن، بگو خدایا بخاطره دل مادرمم شده بگذرو خوبم کن.  رضا خدا ارحمن ال ...

کفر نمبخوام بگم خدا رو حس نمی کنم دیگه...بخدا خیلی آدم خوش قلبی بودم...همیشه به خودم میگفتم نون خوش قلبی مو میخورم خدا بزرگه...

مهم خودتی که همیشه کنار خودت بودی   !

والا اره با همین به خودم روحیه میدم...ولی جدیدن خیلی میترسم یه بلایی سر خودم بیارم... هر لحظه ممکنه یه اتفاقی بیوفته برام که تحملش نکنم خیلی از اون لحظه میترسم خیلی بخدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله خواهر بردار دارم...خواهرم خیلی زحمتمو داره میکشه...نامیدم از زندگی بخدا تا پنج ماه پیش کلی برنام ...

خدا به دل جوونت صبر بده. 

دعام گیراست رضا، از ته دل دعات میکنم که به خواستت برسی. 

غصه نخور🥺🥺🥺

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
کفر نمبخوام بگم خدا رو حس نمی کنم دیگه...بخدا خیلی آدم خوش قلبی بودم...همیشه به خودم میگفتم نون خوش ...

الهی که بازم برگردی به روزای سبزت 🤲🏻💚❤️💚

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️

ببین آقا رضا به همون اسمی که روت گذاشتن دخیل شو به امام رضا انشاالله خودش شفاتو میده همین الان صداش کن ۱۰ بار پشت سر هم از ته دلت به امام جوادش قسم بده خوبت میکنه نذر کن خوب شدی بری با مادر پابوسش. ببین من سر یه بیماری بابام نذر مشهد کرده چند روز دیگه عازم هستم اونجا حتما دعات میکنم . توکل به خدا خوب میشی. فقط ترو قسم به امام رضا دیگه حرف خودکشی رو نیار

والا اره با همین به خودم روحیه میدم...ولی جدیدن خیلی میترسم یه بلایی سر خودم بیارم... هر لحظه ممکنه ...

خوشگل ابجی   میدونی از هر چی بترسی سرت میاد؟

ترستو بزار کنار  و همچنین افکار منفی رو   همین الان یه کاغذ بردار  با خودکار از وسط یه خط بکش  بنویس  اگه ترس داشته باشم چی میشه    اونطرفم بنویس نداشته باشم چی میشه 

هر چی به ذهنت میاد بنویس  

یا حتی همین خودکشی کردن  اونو بنویس   

یهو میبینی و به خودت میای که میخواستی چیکار کنی!!

بشین قشنگ فکر کن هر کسی لایق زندگی کردن و به دنیا اومدن  نیستااا   الان که تو لایقشی چرا اینجوری میخوای تمومش کنی؟

خدا به دل جوونت صبر بده.  دعام گیراست رضا، از ته دل دعات میکنم که به خواستت برسی.  غصه ن ...

برای منم دعا کن 🥲

🌱انقدر درگیر آینده شدی یادت رفته وسط همونجایی هستی که آرزوشو داشتی.

سلام...این اولین پستی هست که میزارم اینجا سر این تاپیک نتونستم بیخیال بگذرم حقیقتش🥺....شما جوونی نهایتا بیست سال و خورده ای....من جای خواهرکوچیکتون نمی‌دونم ناراحتی تون بخاطر چشماتونه یا چیز دیگه ای ولی منم یه برادر بیست و پنج ساله دارم قرنیه یکی از چشمهاش بدجور دچار مشکل شد...بدون لنز با اون چشم تقریبا هیچی نمی‌بینه .... الان هم در شرف ازدواجه ولی یاد گرفت باهاش کنار بیاد و هنوز هم دکتر می‌ره و پیگیر کاراش هست اگر عمل نیاز باشه....بهترین دکترا رو برید مخصوصا تو شیراز و پیگیر باشید ولی هیچوقت حتی اسم خودکشی رو هم نیارین بخدا ناشکریه، خدا بعضی وقتا بنده شو امتحان می‌کنه صبرشو میسنجه آماده ش می‌کنه پخته ترش می کنه هرکسی برای یه هدفی اینجاست ... آسیب زدن به خودتون فقط بی احترامی به خودتون و خالقتون هست، با روح و روان و جسمتون این کارا رو نکنین سعی کنین بر گردیم به حالت عادی میدونم سخته به خدا شاهدش بودم ولی ممکن و شدنیه چند سال دیگه متوجه میشید...چه اسم قشنگی دارین از امام رضا بخواین امام رضا هییییییچوقت کسی که بهش توسل کنه رو رها نمیکنه دیر و زود داره ولی قطعا نتیجه رو داره....برنامه زندگی پس از زندگی رو یکی دو قسمتش و بشینین ببینین و بعد از اون هییییچوقت نگین خدا من و فراموش کرده.....خدا خیلی مهربونه تر از این حرفاست🥺

سلام...این اولین پستی هست که میزارم اینجا سر این تاپیک نتونستم بیخیال بگذرم حقیقتش🥺....شما جوونی نه ...

ایشالله خدا هوامو داشته باشه...همش میترسم اتفاقی بیوفته که دیگه نتونم تحمل کنم...خیلی این چند وقت سختی کشیدم‌خیلی درد و عذاب...همش فکر و استرس داره داغونم می کنه میترسم کم بیارم...تا پنج ماه پیش نمیدونستم واقعا اینقد قوی هستم و تحمل این همه سختی و درد رو دارم...دیشب که تاپیک زدم شماها که اینجا بودید براتون مهمتر بود حالم از خیلیا از دوستا و اشناها....از این که همه واسه م خوبی خواستید خیلی خوشحال شدم.....خدا کمکم کنه بهم صبر و تحمل بده