اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
از هرچی بترسی سرت میاد این قانون زندگیه پس افکارت رو عوض کن
دست خودم نیست چون مخفی کاری ازش دیدم .هیز هم هست .میگه جایی میرم دلم آشوب میشه
دست خودم نیست چون مخفی کاری ازش دیدم .هیز هم هست .میگه جایی میرم دلم آشوب میشه
عزیزم اینو قبول کن دلت اشوب بشه یا نشه اگر قرار باشه کاری کنه زبونم لال اون کارشو اونجام میده پس روابطتو باهاش بهتر کن و ب سلامت روحت اهمیت بده وگرنه مثل من دچار وسواس فکری میشی
عزیزم اینو قبول کن دلت اشوب بشه یا نشه اگر قرار باشه کاری کنه زبونم لال اون کارشو اونجام میده پس روا ...
خیلی دلم میخواد مث اول بیخیال باشم ولی این استرس ب جونم افتاده مقصر هم همسرم بود خیلی عذابم داد ی مدت بعد از زایمان اولم
والا با دل آشوبی فقط خودتو داغون می کنی و با جر و بحث بعدشم، همسرت ازت دور میشه و دروغ میگه بهت پَ ...
وقت هیچی ندارم شب و روز بچه داری
بگردم💔عزیزم اگ حس میکنی خیلی اذیتی خب در وهله اول باهاش حرف بزن ترسها و دلیل ترسهاتو بگو و بعدم برو ...
حرف زدم معذرت خواسته و میگه کاری نکردم خیالت راحت ولی باز من این دلهره و شک ولم نمیده