2777
2789
عنوان

مشهد چه جور جاییه برای زندگی

383 بازدید | 31 پست

مردمش چه جورین کدوم مناطق مرکزی واسه زندگی خوبه؟چه چیزی در نظر بگیریم اونجا؟

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردمش خیلی سرد هستن، اصلا انتظار نداشته باش کسی باهات گرم بگیره یا دوستی پیدا کنیولی خود شهر عالیه، ...

طرف دانشگاه خوبه؟

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم

مشهدم مشخصه که بالاشهر بهتره اما رهن و اجاره خیلی سنگینه قیمتاش

خوبیش اینه تا دلت بگیره میتونی بری حرم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

مگه شهر امام رضا بد هم میشه؟

بنظرم همه جا خوب و بد داره کلی نمیشه قضاوت کردمن که هر وقت مهمان مشهد بودم فقط مهربونی دیدم لهجه ی شیرین و آرومشون لذت بخش بوده برام باید ببینی از چه شهری میری اونجا مثال ماها که ۴۰ساله تهرانیم و و اینجا دنیا اومدیم جای دیگه برامون سخته

الهی هرجا ساکن میشی برات پر از خیر و برکت باشه

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشهد شهریه که همه جور آدم کنار هم دارن زندگی میکنن و این یکی از خوبیاشه

شهر تمیز و پرامکاناتیه

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
مشهد ازجمله شهراییه که نمیشه به راحتی نظر داد چون ازتمام شهرهای ایران میان اونجا

دقیقاً ، داره کم کم شبیه تهران میشه. شهر ۷۲ ملت هست. همه جور داره خوب و بد.

از قدیم میگفتن برو به خراسان، بخور نون آسان ، البته ... الان که شرایط واقعاً سخت شده

مشهد شهریه که همه جور آدم کنار هم دارن زندگی میکنن و این یکی از خوبیاشه شهر تمیز و پرامکاناتیه

مشهد خیلی بزرگه. توی گلشهر افغانی ها زندگی میکنن

محله عرب ها، عرب ها هستن از چندین سال قبل

توی ساختمون بلوچ ها و زابلی ها زندگی میکنن

همه کنار هم داریم زندگی میکنیم

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام