2821
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 75 پست
البته خیلی زمان برد تافهمیدم درسته اسمم دختره افسرده اس چون مال خیلی وقت پیش نتونستم تغییرش بدم 🙃 ا ...

اغلب افسرده هستند 

چون میخواهند افسرده باشن 

میخوان خودشون رو پشت افسردگی قائم کنند 

افسرده بودن بهانه است 

حقیقتا اغلب اصلا افسردگی وجود نداره (منظورم این نیست که کلا وجود نداره )

ما میخواهیم این طوری باشه 

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉
خب بنظرم از یه جایی به بعد ادما افسرده نیستن درواقع خودشون دوست دارن افسرده باشن چون منافعی داره مثل ...

نه اصلا اینجوری نیست که فکرمی‌کنن کسانیکه افسرده هستن نصف افسردگیشون بخاطر دورو اطرافشون هس بعد بیا باز واسه اونا خودشونو لوس کنن؟؟ فقط آدم افسرده افسرده رو درک می‌کنه کسان دیگه خیر

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میدونی من چون چند ساله دارم دیگه کنار اومدم .اوایل نه خیلی خیلییی بی‌قراری میکردم اصلا مثله مرده متح ...

مرده متحرک ......

اگر این مرده متحرک (با عرض پوزش) رو به کار می گرفتید 

مثلا به زور اونو به پارک میبردید.....

میرفتید کنار بچه هایی که خانواده هاشون رو از دست دادن و بازی میکردید 

کنار سالمندان که چشم انتظار در رو نگاه میکنند شعر میخواندید......

تدریس میکردید 

سنتور و پیانو و گیتار و ...... هر سازی مینواختید

باز هم این جسم بارزش خدا دادی 

مرده متحرک میموند؟ 

احتمال داشت زودتر به زندگی برگرده ؟  

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉
نه اصلا اینجوری نیست که فکرمی‌کنن کسانیکه افسرده هستن نصف افسردگیشون بخاطر دورو اطرافشون هس بعد بیا ...

بله متوجه شدم حق دارید 

بیشتر توضیح میدید 

من شاید کمی کنجکاوم

درک میکنم و برای همه یک نسخه نمیپیچم..... برای غالب این حرف رو زدم ..... وگرنه تاجیک کاملا برای اطلاع خودم هست ☺️   

بله متوجه شدم حق دارید  بیشتر توضیح میدید  من شاید کمی کنجکاوم درک میکنم و برای همه یک ...

تاپیک*

خلی عالیه  تجربه بزرگی کسب کردید  الان قوی ترید  نظرات پخته تر میدید  و این ...

باید کناراومد رسیدن بهم یه بخشی اززندگی جدایی هم یه بخش دیگه من سخت تراز جدایی هم تجربه کردم تاوان سنگینی هم دادم اما چیزای خوبم بدست اوردم که اگه اون تاوان نمیدادم شاید چیزی هم بدست نمیاوردم درسته از جدایی ناراحتم ودلایل محکمی داشتم اما خیلی هم این جدایی برام بدنبود وارد مسیری شدم که دوسش دارم واگه قبل ازاین تجربه وارذ این مسیرمیشدم قدرنمیدونستم وفرصتو ازدست میدادم خدا همیشه چیزایی رو ازم گرفت که ازدست دادنش برام سخت بود ودودستی چسبیده بودم بهش اما بعدش چیزای بهتری برام رو کرد ...

مرده متحرک ...... اگر این مرده متحرک (با عرض پوزش) رو به کار می گرفتید  مثلا به زور اونو به پ ...

میدونی چیه من انقدر حالم بد بود اصلا نمی‌تونستم غذایخورم اصلاااا که میگم یعنی فقط آب می‌خوردم بیرون میرفتم حالم بد میشد میشستم کنار خیابون.صدای آهنگ اگه توماشین پخش میشد میزدم زیر گریه . غروب که میشد بی‌قراری بیشتری میکردم هی راه میرفتم اضطراب داشتم نفس تنگی داشتم .اصلاااا افتضاح بودم اصلاااا مغزم نمی‌کشید که به بدترازخودم نگاه کنم یا مثلاً به خودم بگم میگذره اینم . ولی خب من اصلا اونجافقط به این فکر میکردم که چرامن؟؟

باید کناراومد رسیدن بهم یه بخشی اززندگی جدایی هم یه بخش دیگه من سخت تراز جدایی هم تجربه کردم تاوان س ...

زندگی دل دادن و دل کندنه......

هرچی زودتر درکش کنی کمتر درد میکشی 

نه اصلا اینجوری نیست که فکرمی‌کنن کسانیکه افسرده هستن نصف افسردگیشون بخاطر دورو اطرافشون هس بعد بیا ...

درسته اما یوقتا نمیشه اطرافیان تغییرداد اونموقع ادم چیکارکنه ؟ ما فقط به اطرافیان وابسته ایم چون دوسشون داریم ازشون توقع داریم واگه کاری کنن که اذیت شیم افسرده میشیم زمانی که وابستگی کمترکنیم توقع ازادمارو کمترکنیم کمتراذیت میشیم 

میدونی چیه من انقدر حالم بد بود اصلا نمی‌تونستم غذایخورم اصلاااا که میگم یعنی فقط آب می‌خوردم بیرون ...

عذر میخوام باز کنجکاوی میکنم چیز ارزشمندی رو از دست داده بودید ؟ 

اخه سوال چرا من .... معمولا واسه وقتی هست که آدم چیز یا حتی کس مهمی رو از دست میده  

درسته اما یوقتا نمیشه اطرافیان تغییرداد اونموقع ادم چیکارکنه ؟ ما فقط به اطرافیان وابسته ایم چون دوس ...

بله موافقم حق با شماست هرکس در درجه اول مسئول خودشه نه دیگران 

بله متوجه شدم حق دارید  بیشتر توضیح میدید  من شاید کمی کنجکاوم درک میکنم و برای همه یک ...

درست میگید شما. ولی کلا افسردگی یه دنیا سیاهه .من هیچی خوشحالم نمی‌کردهیچی ک میگم یعنی واقعا هیچی گوشیمو عوض کردم بینیمو  عمل کردم لباس می‌خریدم همش که حداقل حال و هوای عوض بشه ولی هیچی که هیچی من روز دومی که عمل کردم بینی رو زار زار میشستم گریه میکردم میگفتم چرا هیچی خوشحالم نمیکنه .

زندگی دل دادن و دل کندنه...... هرچی زودتر درکش کنی کمتر درد میکشی 

یوقتا باید ازدست بدی اون چیزی رو که زیادی وابستش شدی چون اون وابستگی جلوی راهتو گرفته سخته خیلی سخته اما باید بتونی کناربیای باید بدونی وابستگی یعنی ازدست دادن 

درست میگید شما. ولی کلا افسردگی یه دنیا سیاهه .من هیچی خوشحالم نمی‌کردهیچی ک میگم یعنی واقعا هیچی گو ...

چقدر خوب که اون روز ها رو پشت سر گذاشتید 

و تمومش کردید 

الان شما آدم جدیدی هستید 

و تجربه بیشتری دارید 

یوقتا باید ازدست بدی اون چیزی رو که زیادی وابستش شدی چون اون وابستگی جلوی راهتو گرفته سخته خیلی سخته ...

غم تو نوشته شما داد میزنه 

احساس شما با نوشته شما ترکیب شده 🌺

2790
2823
2791
2779
2792