2821
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 75 پست
درسته اما یوقتا نمیشه اطرافیان تغییرداد اونموقع ادم چیکارکنه ؟ ما فقط به اطرافیان وابسته ایم چون دوس ...

درسته ادمارو نمیتونی مثله خودت کنی ولی خوب خودتو میتونی تغییر بدی.وابستگی به هیچی نباید داشته باشی چون همچیه دنیا موقتیه حتی خود آدم.اینوباید یادبگیری و تمرین کنی که اول خودت توی همه چی حتی غذاخوردن چون خودتو دوست داشته باشی میتونی به بقیه عشق بدی.واونجاست که بقیه هم بیشتر بهت احترام می‌زارن بیشتر دوست دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میگید شما. ولی کلا افسردگی یه دنیا سیاهه .من هیچی خوشحالم نمی‌کردهیچی ک میگم یعنی واقعا هیچی گو ...

قبل اینکه بیام خونه بابام برای طلاق من 3ماه تواین حالت بودم اونم دلیلش این بود باادمی زندگی میکردم که همو نمیفهمیدیم همش باعث ازارواذیت هم بودیم دعواهای زیاد ومشکلات فراوون 5سال خواستم درست کنم نمیشد دیگه به اون مرحله رسیدم که هیچی خوشحالم نمیکرد اما ترجیح دادم جداشدم تااینکه بااون وضع به زندگی ادامه بدم وبیشتر به خودم اسیب بزنم درکت میکنم 

درسته ادمارو نمیتونی مثله خودت کنی ولی خوب خودتو میتونی تغییر بدی.وابستگی به هیچی نباید داشته باشی چ ...

چقدر حرف های خوبی تو این تاپیک زده شد 

این تاپیک برای من خیلی ارزشمنده

از شما دوستان ممنونم که تجربیات خودتون رو اینجا به اشتراک گذاشتید 

اینکه اختلاف نظر هم داشتیم اما با هم کنار اومدیم خیلی خوشحال کننده است 🌹 

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉
چقدر خوب که اون روز ها رو پشت سر گذاشتید  و تمومش کردید  الان شما آدم جدیدی هستید  ...

تجربه کردم و دارم تجربه میکنم ولی خب کنار اومدم و خودمو مثله قبل دیگ اذیت نمیکنم. این یه تلنگر بود که به خودم بیام

مهمتر از خود آدم مگه هست ؟مهمتر از روحت مگه هس؟من خودمو از دست دادم.

پس تو شما تو بهت از دست دادن خودتون بودید ....

برای خود از دست رفته تون گریه هم کردید ؟ سوگواری کردید؟ 

مرحله چرا چرا کردن بیشتر طول کشید 

یا دوران سوگواری ؟

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉
تجربه کردم و دارم تجربه میکنم ولی خب کنار اومدم و خودمو مثله قبل دیگ اذیت نمیکنم. این یه تلنگر بود ک ...

شما توان حل این مشکل رو داشتید 

این دفعه قوی تر با مسئله برخورد میکنید 

پس تو شما تو بهت از دست دادن خودتون بودید .... برای خود از دست رفته تون گریه هم کردید ؟ سوگواری کرد ...

اره من ازاون اتفاقایی که واسم افتاده بود گذشتم فقط میگفتم چرا حالم بد چرا نباید من خوشحال باشم چرا باید قرص مصرف کنم ایناهااا همش بود ولی خب جای سوالی نداشت چون گذشته بدی داشتم باعث شد این حالتا پیش بیاد واسم

اره من ازاون اتفاقایی که واسم افتاده بود گذشتم فقط میگفتم چرا حالم بد چرا نباید من خوشحال باشم چرا ب ...

شاید یادآوری اش براتون درد ناک بوده باشه 

اما شما به بهترین شکل حلش کردید به نظرم این خودش جای تشویق داره 

عذر میخوام اگر با سوالاتم اون لحظه های ناراحت کننده رو تداعی کردم ..... میخواستم بیشتر درک کنم 

خوب تاپیک یکم از موضوع دور شد 

مراحل پذیرش از دست رفتن رو هم صحبت کردیم 😁😁 

اما یک سوال هنوز حل نشده ..... 

کتاب آدولف ه دو زندگی میگه آدم ها گرگ نبودن .... بلکه ما از اونها گرگ ساختیم ... ایده کتاب بر این اساسه: اگر فردی خودش موفق نمیشه خودشو از منجلاب بیرون بکشه ، اطرافیان که میتونن باید اون رو نجات بدن ..... نه اینکه غرق شدنش رو تماشا کنن 

حقیقتا همه توان نجات خودشون رو ندارن ...... برای این افراد چیکار کنیم ..... اونم تو دوران سرد افسردگی ؟

بله منم متاسفانه با آدم اشتباهی ازدواج کردم و کاملا منو نابود کرد 

من ادمم خیلی هم بدنبود اگه بدی داشت ویژگی های مثبت خیلی خوبی هم داشت اما کنارهم خوب نبودیم همیشه شرایطی پیش میومد که ارامشمون بهم میزد مشکلات بیخودی پای حرف هردوی مابشینی میبینی هردو حق داریم اما منم سعی کردم بی انصاف نباشم مثلا توزندگی برای من خسیس نبود وسعی میکرد چیزایی که دوست دارم درحد توانش بخره وپولی قایم نمیکرد وسرگرونی چندبارم ضررکرد بااینکه بعدجدایی عصبانی وپرنفرت بودم دست بزن داشت بهم آسیب زده بود وخیلی چیزای دیگه اما مهریه رو بخشیدم اون پولی منو اذیت نکرده بودکه بخوام باپول اذیتش کنم وقتی میدونستم اوضاع مالیش خوب نیست

خوب تاپیک یکم از موضوع دور شد  مراحل پذیرش از دست رفتن رو هم صحبت کردیم 😁😁  اما یک سوا ...

من همسرم الان افسرده اس وخیلی ناامید ماتو مراحل جدایی هستیم ومنتظرنوبت دادگاه بااینکه ایرادات اساسی داشت اما من سعی نمیکنم بهش عذاب وجدان بدم سعی نمیکنم همه تقصیرارو بندازم گردنش وبجای لجبازی میگم هردوی ما مقصربودیم بهش میگم بهترین فرصت که کارایی که دوست داشتی انجام بدی اگه قبلا هزینه زندگی میدادی وپولی نمیموند به خودت برسی الان کارکن برای خودت خرج کن وخوب زندگی کن وتاجایی که به خودم آسیبی نزنه بهش روحیه میدم که سرپاشه 

من همسرم الان افسرده اس وخیلی ناامید ماتو مراحل جدایی هستیم ومنتظرنوبت دادگاه بااینکه ایرادات اساسی ...

ممنون 

با ایده کتاب موافقید ؟ 

اصلا این کتاب رو خواندید؟ 

ممنون  با ایده کتاب موافقید ؟  اصلا این کتاب رو خواندید؟

کتاب نخوندم باایده اشم تاجایی موافقم که به خودم وروح وروانم آسیب نرسونه اون فرد افسرده خودشم باید بخواد اگرنخواد توجه ما بدترش میکنه کم کم ازافسرده بودن حس خوبی بهش دست میده که توجه میکنن بهش خود اون فرد خیلی مهمه

2790
2823
2791
2779
2792