2821
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 75 پست

بچه ها من درحال جدایی ام همچنان که دلم براش تنگ میشه وبرای زنذگیم ناراحتم اما تلاشمم میکنم مثلا درسمومیخونم به خوردوخوراکم اهمیت میدم باشگاه میرم به خودم میرسم لباس وچیزایی که دوست دارم میخرم میرم بیرون دورمیزنم اما حوصله اطرافیان ندارم واینکه یوقتا باهمه اینا دلم براش تنگ میشه بنظرتون من افسرده ام؟ واینکه این دلتنگی واقعاازروی دوست داشتن یا وابستگی ؟ چون به کارام میرسم یوقتامیگم اگه دوست داشتن بود انگیزه کاری نداشتم حتما وابستگیه 

بچه ها من درحال جدایی ام همچنان که دلم براش تنگ میشه وبرای زنذگیم ناراحتم اما تلاشمم میکنم مثلا درسم ...

سلام عزیزم 

ما هم داریم بحث میکنیم ببینیم افسرده هستیم ؟ 

میخواهیم افسرده باشیم برای اینکه کاری انجام ندیم ؟ یک جورایی از زیر مسئولیت های ساده بیایم بیرون و فقط تو افق محو بشیم ؟ 

ریشه مشکل کجا بوده ؟ 

بچگی ؟ گذشته ؟ 

و ...... 

حتما در مورد مشکل شما هم بحث میکنیم 😊

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من درحال جدایی ام همچنان که دلم براش تنگ میشه وبرای زنذگیم ناراحتم اما تلاشمم میکنم مثلا درسم ...

من در مورد طلاق تخصص ندارم 

اما اگر شما مطمئن هستید 

این اتفاق به نظرم خیلی طبیعی نیست 

حتی گاهی احتمالا فکر میکنید شاید اگر در زندگی میموندید بهتر بود 

اولش تمام بدی هایی که دیدیم محو میشه 

خوبی های خیلی پر رنگ 

کم کم درست میشه ..... 

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉
سلام عزیزم  ما هم داریم بحث میکنیم ببینیم افسرده هستیم ؟  میخواهیم افسرده باشیم برای این ...

خب بنظرم از یه جایی به بعد ادما افسرده نیستن درواقع خودشون دوست دارن افسرده باشن چون منافعی داره مثل جلب توجه یابقول شما فرار ازمسئولیت ونقش قربانی بازی میکنن من بدبختم من بیچاره ام من شانس ندارم هیچکس منو دوست نداره و.... اکثرا هم میگن بقیه دلیل افسردگی ماهستن ولی نمیتونیم خودمون گول بزنیم ماکه نمیتونیم توقع داشته باشیم همه چیزتغییرکنه تاما حالمون خوب شه باید قبول کنیم خودمون مسئولیت خوب کردن حالمون به عهده بگیریم 

خب بنظرم از یه جایی به بعد ادما افسرده نیستن درواقع خودشون دوست دارن افسرده باشن چون منافعی داره مثل ...

چه پست خوبی 

خیلی قشنگ بود ممنونم 

اما راجب دوست داشت یک سوال مهم که میخوام حتما جواب بدید 

شما چه چیزی رو دوست دارید ؟

من در مورد طلاق تخصص ندارم  اما اگر شما مطمئن هستید  این اتفاق به نظرم خیلی طبیعی نیست&n ...

اره یوقتا مغزم دلایل جدایی فراموش میکنه بدیارو یادم میره ویه خوبی کوچیکش برام بزرگ میشه مغزم مقاومت میکنه واسه له یاداوردن بدی وباید تمرکزکنم وبهش فکرکنم و وقتی فکرمیکنم میبینم جدایی بنفعم بوده البته به نفع هردومون چون تفاهم نداشتیم نصف هفته عاشق هم بودیم نصف هفته مثل دشمنای خونی ....

اره یوقتا مغزم دلایل جدایی فراموش میکنه بدیارو یادم میره ویه خوبی کوچیکش برام بزرگ میشه مغزم مقاومت ...

اوایل جریان طلاق هستید 

مثل این قصه فیل که پاهایش بسته شده 

یک سری خوبی ها 

یک سری محبت ها پای رفتن شما رو بسته ، این رفتن صرفا عاطفی نیست ..... رفتن از ذهن ..... عبور از خاطرات ..... و.....

این قصه واسه خیلی ها که تو این جریان بودند تکراری هست 💔

سوالتون یکم واضح ترمیپرسین دقیق متوجه نشدم 

چیز هایی رو که دوست دارید نام ببرید ؟ 

هر چی که اولین لحظه به ذهن خطور میکنه .....

چیز هایی رو که دوست دارید نام ببرید ؟  هر چی که اولین لحظه به ذهن خطور میکنه .....

خودمو دوست دارم من هیچوقت بدکسی نخواستم هیچوقت ازروی عمد نخواستم کسی ناراحت کنم سعی کردم انسان باشم درسته خیلی وقتا توزندگی شکست خوردم تجربه های تلخ وبدی ازنوجوونی تاالان داشتم اما هیچوقت ناامید نشدم هرجا دری بسته شد یه در به روم بازشد خیلی جاها نون دلمو خوردم من ازترحم ودلسوزی بدم میاد ازناامیدی متنفرم همیشه دنبال امیدم اگه شکست خوردم اگه ضربه خوردم به عنوان درس زندگی پذیرفتم وبجای غرق شدن توناامیدی دنبال روزنه امیدگشتم تازودتر سرپاشم

نا امیدی 

احتمال با افسردگی تجربه اش کردید .......

راجب این حس هم صحبت کنید 

از چی نا امید میشید یا حتی کی شما رو نا امید میکنه ؟ 

البته خیلی زمان برد تافهمیدم درسته اسمم دختره افسرده اس چون مال خیلی وقت پیش نتونستم تغییرش بدم 🙃 اما خب تلاش کردم ازاون حالت زودترخارج شم همه ادما یه دوره افسردگی تجربه میکنن اما مهم اینه چجوری ازش عبورکنن یه موقع ها طرف هرروز کلی دارو میخوره ودنبال دکتر سال ها داره باافسردگی زندگی میکنه اما کاری برای خودش نمیکنه نباید به افسرده بودن عادت کنیم 

خودمو دوست دارم من هیچوقت بدکسی نخواستم هیچوقت ازروی عمد نخواستم کسی ناراحت کنم سعی کردم انسان باشم ...

بهترین جواب رو دادید 

منتظر این جمله از شما بودم ......این مهم ترین چیزی بود که میخواستم بگم 

آدم هایی که میگن هیچ کس ما رو دوست نداره حتی فراموش میکنند مهمترین آدمی که قراره دوستشان داشته باشه خودشونن....... و این .... خیلی فاجعه است 💔🌹 

البته خیلی زمان برد تافهمیدم درسته اسمم دختره افسرده اس چون مال خیلی وقت پیش نتونستم تغییرش بدم 🙃 ا ...

خلی عالیه 

تجربه بزرگی کسب کردید 

الان قوی ترید 

نظرات پخته تر میدید 

و این یعنی این اتفاق شما رو در هم نشکسته بلکه رشد داده 

🌺🌺🌺🌺♥️

چند تا مورد باید بپرسم  تو این مدت به خودتون و کارهای روزمره می رسید یا حوصله هیچ کس رو ندارید ...

میدونی من چون چند ساله دارم دیگه کنار اومدم .اوایل نه خیلی خیلییی بی‌قراری میکردم اصلا مثله مرده متحرک بودم .ولی الان بهتر شدم کارامو میکنم ولی خب یه افسردگی هس 

2790
2823
2791
2779
2792