2821
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 75 پست
سلام  از حالت های دوره هم برامون بگو 🌺

ببین یکی مثله من متاسفانه افسردگی همراه با وسواس میگیره یکی تنها فقط افسردگی.من حالتام اینه که اضطراب دارم .تو خودمم بیشتر .بی‌قرارم . چیزای منفی همش میاد تو ذهنم این همون وسواسه.که من متاسفانه چند ساله اینجوریم

درمان نمیشه تا اخر عمر با ادم میمونه

یک سوال خیلی مهم 

واقعا دوست دارم جوابش رو بدون جبهه گیری بدید 

خالصانه و صادقانه 

کلافه خودتون رو قاضی کنید 

افسرده هستید ؟ یا اینکه گاهی  هم میخواهید افسرده باشید و از دنیا کناره بگیرید ؟ (به هر دلیلی )

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

افسردگی رو برام تشبیه کن  چجوریه ؟ چه حسیه؟  .......

حس مرگ خواستن....حس اینکه دلت واسه خودت بسوزه که چرا اینطوری میشی....چرا هیچکس درکت نمیکنه....چرا هیچکس نمیگه چته

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

ببین یکی مثله من متاسفانه افسردگی همراه با وسواس میگیره یکی تنها فقط افسردگی.من حالتام اینه که اضطرا ...

چند تا مورد باید بپرسم 

تو این مدت به خودتون و کارهای روزمره می رسید یا حوصله هیچ کس رو ندارید ؟ 

حالت کرختی دارید ؟ 

همش میخواهید بخوابید ؟ 

اگر تو این زمان مهمونی دعوت بشید میرید؟ 

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉
یک سوال خیلی مهم  واقعا دوست دارم جوابش رو بدون جبهه گیری بدید  خالصانه و صادقانه  ...

هستم

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

حس مرگ خواستن....حس اینکه دلت واسه خودت بسوزه که چرا اینطوری میشی....چرا هیچکس درکت نمیکنه....چرا هی ...

ممنونم 

تو این دوران حوصله یادگیری دارید 

یا فقط دوست دارید گریه کنید ؟

تو این دوران با کسی حرف میزنید در باره هر مسئله ای یا کلا تنهایی رو انتخاب میکنید؟ 

من افسردگیم بهتره ولی وسواس فکری همچنان هس

انشالله زودتر به سلامت کامل دست پیدا میکنید .....

ممنون میشم ما رو هم راهنمایی کنید 

ممنونم  تو این دوران حوصله یادگیری دارید  یا فقط دوست دارید گریه کنید ؟ تو این دوران با ...

نه فقط تنهایی

هستم

کاری هست که تو این مدت مدام انجام بدید ؟ 

جز فکر و غصه خوردن ؟ 

جویدن ناخن 

کندن موی سر 

یا عادت هایی از این دست 

نقاشی های خط خطی و .......

کاری هست که تو این مدت مدام انجام بدید ؟  جز فکر و غصه خوردن ؟  جویدن ناخن  کندن م ...

نه

هنرمند هستید ؟  یا شاغلید؟  محصل هستید ؟  

نه

2790
2823
2791
2779
2792