خانوم_آقای_ایکس مدیر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 833 عنوان جرعت حقیقت | مشاهده متن کامل بحث + 5452 بازدید | 490 پست یه سوال بپرسین هرچی باشه باید جواب بدمجون انلاینه دیگه جرعتشو نمیشه کاریش کرد🥲 Be careful who you share your weaknesses with,some people can't wait for the opportunity to use them against you💪🏼 1401/02/17 | 00:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توت_فرنگی_وحشی_ عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2626 بپرسیننن🥲👍 اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲
خانوم_آقای_ایکس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 833 چند سالته 😁 اینو گفتم دیگه ۲۳ Be careful who you share your weaknesses with,some people can't wait for the opportunity to use them against you💪🏼
mrbikas68nikzad عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 81 اگ خدا 24ساعت گناه آزاد کنه اولین حرکتت چیه کاربری اقا متاهل کردستان تنها
لواشک_ترش۱۴۶۸ عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 3727 اینو گفتم دیگه ۲۳ نخوندم صفحه های قبل وبزرگترین کاری که کردی چی بوده؟
خانوم_آقای_ایکس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 833 اگ خدا 24ساعت گناه آزاد کنه اولین حرکتت چیه ممنوع نکرده که بخواد ازاد کنهمن الانم خودمو ازاد حس میکنممدرکی هم بنظرم وجود نداره که یک سری کارا ممکنه ممنوع باشه برای همین اون حرکتو احتمالا قبلا زدم Be careful who you share your weaknesses with,some people can't wait for the opportunity to use them against you💪🏼
خانوم_آقای_ایکس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 833 نخوندم صفحه های قبل و بزرگترین کاری که کردی چی بوده؟ ماشین خریدم Be careful who you share your weaknesses with,some people can't wait for the opportunity to use them against you💪🏼
mrbikas68nikzad عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 81 ممنوع نکرده که بخواد ازاد کنه من الانم خودمو ازاد حس میکنم مدرکی هم بنظرم وجود نداره که یک سری کار ... هیچی پیش تو ممنوع نبوده من سوال پرسیدم جواب خواستم ها مختصات خودم بلدم کاربری اقا متاهل کردستان تنها
خانوم_آقای_ایکس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 833 هیچی پیش تو ممنوع نبوده من سوال پرسیدم جواب خواستم ها مختصات خودم بلدم میگم دیگه چیزایی که میگم گناهه اسمش رو من احتمالا قبلا هم انجام دادم به نظرم کار بدی نبودنولی مثلا اگه کار غیر قانونی ۲۴ ازاد میشد شاید ادم میکشتم🤣 Be careful who you share your weaknesses with,some people can't wait for the opportunity to use them against you💪🏼
خانوم_آقای_ایکس مدیر استارتر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 833 تاحالا تو آب استخر جیش کردی؟؟😂😂 ارهههههه Be careful who you share your weaknesses with,some people can't wait for the opportunity to use them against you💪🏼