2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 92 پست
خدا صبرت بده ...‌ واقعا سخته ...  ولی ایتجا مقصر همسرت هست که بایددبه بقیه خواهر برادرا بگه و ...

اره دقیقا چون همه چیو به دوش گرفته بقیه راحتن همش بازنو بچه هاشون گردشو مسافرتن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره حتماً!خب برو باهاش مشاور...این که زندگی نمیشه...تو بمونی خونه ایشون بره عشق و حال...مادرش چرا با ...

به چه پشتوانه ای برم یکی دوبار قهرکردم رفتم خونه بابام بابام پسم زد جایی ندارم برم.جوونیم سوخت تباه شد

به چه پشتوانه ای برم یکی دوبار قهرکردم رفتم خونه بابام بابام پسم زد جایی ندارم برم.جوونیم سوخت تباه ...

خب گفتم که مشاوره برو مشکلتو بگو اگر گفت شوهرت اونم باهاش حرف بزن بری با قهر معلومه که آدم نمیشه...وگرنه تا الان ایشون آدم شده بود...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
خب گفتم که مشاوره برو مشکلتو بگو اگر گفت شوهرت اونم باهاش حرف بزن بری با قهر معلومه که آدم نمیشه...و ...

نمیزاره بدون اجازش برم به خودشم که میگم دعوا راه میندازه میگه مگه من دیوانم برم مشاور.کاش ی مشاور بود باهاش تلفنی حرف میزدم

باشه ممنون.دعای دیگه ای نیس بشه این مادرشو دور کرد از زندگیمون

سوره کوثر ۹ بار پشت سرشون بخون بخدا ،منم همین وضعیت داشتم البته اون خواهر شوهرم بود زندگی رو برام زهرمار کرده بود ،حالا خوبه مادر شوهر ت موقع مسافرت هستن ولی خواهرسوهر من میخاست ازم یه کلفت بسازه من یه جریان هابی دارم اگر بگم  درد خودت فراموش می‌کنی ب حال من گریه می‌کنی عزیزم 

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 
امروز راه انداختم هیچی نگفت رفت بیرون میدونم سکوت میکنه تا جمعه هفته آینده ی دفعه میگه بیا بریم بگرد ...

دیدی داره میاره لباساتو در بیار بگو نمیام ! سفت و سخت وایسا ! درسته یکم بد میشه ولی چاره ای نیس ! 

منم ۱۲ سال جنگ کردم تا الان سال ۱۳ خودمون می ریم ! 

هرررحا می رفتیم زنگ می زد شما هم بیاین اونقدر دعوا کردیم ! 

پارسال خواستیم بریم ویلای یکی وسط راه هواهرش زنگ زد گفت منم میام چنان قشقرقی راه انداختم گفتم وسط راه منو میاده کن ولا در رو باز می کنم ! خودش منو اورد خونه و رفت ! 

فرداش دوبازه کلید گرفت و دوتایی رفتیم ! پس فرداش خانوادش خبر دار شدن که ما تنهایی رفتیم دعوا راه اتداختن حتی دومادها و شوهرم گفت به شما ربطی نداره با زنم رفتم !! 

فکر کن هرر جا می ری با لشکر ۲۰ نفره باید می رفتم .زفت و امر و کم کردم و راحت شدم ! 

نمیزاره بدون اجازش برم به خودشم که میگم دعوا راه میندازه میگه مگه من دیوانم برم مشاور.کاش ی مشاور بو ...

مشاور تلفنی هست 1480 فکر کنم اون رایگانه...اول خودت برو بعد دیدی گفت مشاوره که شوهرتم بیاد بگو بیاد مشاوره برای آدما هست هر آدمی مشکل تو زندگیش پیدا کنه مشاوره نیاز داره.. تو تو زندگیت مشکل داشته باشی نتونی خودت حل کنی چیکار میکنی میری پیش کسی مشاوره میگیری ازش اگر نری معلومه که اشتباه میری راهو به خودت صدمه میزنی....مگه فقط دیوانه ها میرن مشاوره؟ 

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
دیدی داره میاره لباساتو در بیار بگو نمیام ! سفت و سخت وایسا ! درسته یکم بد میشه ولی چاره ای نیس !&nb ...

قشقرق که هردفعه به پا میکنم ولی بازم باکتک منو میندازه توماشین میبره.ماهم همه باهامونن فکر شوبکن خواهرشوهرام شوهراشون باماشین خالی میان خودشونو بچه هاشون میریزن توماشین ما مادرشوهرمم که جلو راحت میشینه منو بچه ام جامون نمیشه ده نفرمیریزن توماشینمون