دقیقا منم عین توهم چکار میکنی که حداقل اعصابتو اروم کنی؟ باورت میشه از تابستونا بدم میاد چون مادرشوه ...
من دوستم گوشیه فقط سر خودمو گرم میکنم و تحمل میکنم ،یه وقتایی با شوهرم بحثم میکنم ولی میبینم بی فایده اس سکوت میکنم مریض شدم ... به امید روز رهایی نشستم فقط
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تنها تنها تنها راحش اینه .... باید یه کاری کنی که با تو بهش خوش بگذره قلقشو پیدا کن ... ببین چج ...
نه بابا اتفاقا مامانش بد اخلاقه همش غر میزنه اذیت میکنه نمیزاره تو مسافرت ی چیزی بخریم بخوریم گردش بریم واسه بچه مون اسباب بازی بخریم.شوهرم همش حرصش میگیره حتی بحثشونم میشه شوهرمم قبول داره مامانش اخلاقش بده ولی چون شوهرنداره وظیفه خودش میدونه بهش برسه.مادرشوهرم پسرای دیگه ای هم داره اونا میبینن شوهرم اینجوریه سو استفاده میکنن وگرنه اگه همسرم اینجوری نمیکرد اونا هم بهش میرسیدن ماهم اندازه خودمون بهش میرسیدیم به زندگیمونم میرسیدیم
دقیقا منم عین توهم چکار میکنی که حداقل اعصابتو اروم کنی؟ باورت میشه از تابستونا بدم میاد چون مادرشوه ...
دیشب تو بارون شدید رفتیم پارک ارم !!! سگ توله خواهرش پارک دلش میخواست با اینمه میدونستن بارونه به هیچ کسم نگفتن هرهرمکیخندیدن میگفتن ما میدونستیم بارون و طوفان هست!! بدون اینکه به من بگن شوهرم برنامه ریخته... حالا دو روز قبلش صبح تا شب تو جاده بودیم که ابجی نکبت اش نظر داده از تهران بریم فلان قبرستون تو این شلوغی عید فطر همه جا قیامت ، خسته کوفته تو افتاب سوختم پول بنزین پدرشوهرمم شوهرممیده ،ببین تا کجا اذمجررر میخوره از گرما هلاک شدم .دنبال کو..ن ننه باباش همه جا میره مراقب باباش باشه چون مریضه تنها تو جاده نره ،پول دادنش یه طرف دنبال اینا راه افتادن من به زور یه طرف😵😵😵🤯🤯🤯🤯🤬🤬🤬
آره حتماً!خب برو باهاش مشاور...این که زندگی نمیشه...تو بمونی خونه ایشون بره عشق و حال...مادرش چرا باید تصمیم بگیره ایشون الان برای خودش بیرون میگرده بعد تعیین تکلیفم میکنه که نرید هفته بعد با من برید؟برده که نیستی...تو این زندگی تو داری نابود میشی خودتو نجات بده...
کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
ادم بودن اشکال نداشت ادم تحمل میکرد ... ول شوهرم یه لا..شی به تمام معناست همیشه خدا هم طلبکارن ، خانواده اشم یه مشت بدرد نخور بدتر از خودش... حیف از ماها که کنار ایناییم به خدا