ژیگول،ترکیده_۱ مدیر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 2867 عنوان مادرشوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 92 پست مادرشوهرم اولویت اول همسرم توزندگیه.مثلا دلم گرفته میگم خیلی حوصلم سررفته کاش میرفتیم ی وری میگه بزاربه مامانم زنگ بزنم میگم چی میشه ی بارخودمون بریم(اخه همه جا باهامونه.حتی ماه عسل)میگه نه مامانم اینهمه توخونه تنهاس حالا زنگ زده مامانش میگه باابجیم رفتم گردش شمانرید بزارین هفته آیند باهم بریم.واقعا من کجای زندگی همسرمم نمیفهمم خسته شده تا حالا ی رستوران یای مسافرت تنهایی نرفتیم اخه منم آدمم بچه ام گناه داره نمیدونم باید چکار کنم. 1401/02/16 | 18:43 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
boymader عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 11629 ماکه هفت سالش گذشته.مثلا چه اتفاقی میخواد بیوفته روزبه روز وابسته ترمیشه من ديدم كم كم از اين سن به بعد بهتر ميشنوابستگى شون كمتر ميشهالبته كه در هر چيزى استثنا هم وجود داره كه اميدوارم همسرشما جزوشون نباشه حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن تشخيص داد…
boymader عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 11629 فقط همین که نیس شوهرم پارونوئیدیه شکاکه دل سیاهه همش زجرم میده 😔خدا خودش كمك تون كنه سوره ياسين زياد بخون مداومت كنذكر بگو استغفار صلوات ذكر يونسيه هم عاليه حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن تشخيص داد…
ژیگول،ترکیده_۱ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 2867 😔خدا خودش كمك تون كنه سوره ياسين زياد بخون مداومت كن ذكر بگو استغفار صلوات ... ممنون