2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 92 پست
چون اتمام حجت کرده بودم .ولی در کل من ادم خیلی ارومی هستم ‌ببین به کجا رسیده بودم که این کا ر ر ...

منم آرومم.من شوهرم هر دفعه میگه اگه ی روز مادرم بمیره من روزگارتو سیاه میکنم تو نزاشته باشی ببرمش جایی فکرشو بکن اینجوریه من پاک اسیر اینا شدم نمیدونم چه غلطی کنم

قشقرق که هردفعه به پا میکنم ولی بازم باکتک منو میندازه توماشین میبره.ماهم همه باهامونن فکر شوبکن خوا ...

وای خدای من 😂😂😂😂 شوهر منم بچه های خوارهاشو می ریزه رو هم روهم تو ماشین ما !!! اونا خالی میان !!!😂😂😂

منم میشینم جلو و هیچکی رو بقل نمی کنم و ... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم آرومم.من شوهرم هر دفعه میگه اگه ی روز مادرم بمیره من روزگارتو سیاه میکنم تو نزاشته باشی ببرمش جا ...

بگو ببر اما بدون من ... مامانشم حالا حالا نمی میره چون خیلی داره بهش خوش می گذره ... چرا زن می گیرین ابنا !!!! چرا واقعا ؟؟؟ 

باز تو جلو میشینی من که جلو جای مادرشوهرمه من وسط اونا بزور جا میشم

من شانسی که اوردم ابن بود ... سر این گیر و دار دعوا های بیرون پدرشوهرم رفت ماشین خرید و مادر شوهرم نفرین کرد و گفت پامو تو ماشینتون نمی ذارم !!!! منم از خدا خواسته 😂!! و الان با خودشون می رن و شوهرم میگه از وقتی یابام ماشین خریده راحت شدم چون قبلا اژانس اونا بودم !!! حالا خوبه خودش قبول داره!!!

من شانسی که اوردم ابن بود ... سر این گیر و دار دعوا های بیرون پدرشوهرم رفت ماشین خرید و مادر شوهرم ن ...

من پدرشوهر ندارم.اینقد حرصم میگیره ی جا میریم جاریام کنارشوهراشون میشینن راحت منه بدبخت باید عقب وسط بچه ها بشینم

نمیزاره بدون اجازش برم به خودشم که میگم دعوا راه میندازه میگه مگه من دیوانم برم مشاور.کاش ی مشاور بو ...

مشاور تلفنی هم هست.اما اون هم باید باشه چون مشکل انگاری اونه نه شما .برات دعا می کنم ان شاء الله خدا خودش نجاتت بده