2777
2789
عنوان

خانواده

88 بازدید | 9 پست

نمیدونم چی بگم خداییش نمیدونم 

خانوادم روز به روز بیشتر برای بدبختی خواهرم کار میکنن

دارن میرن خونه روستایی مامان بزرگم توی یه اتاق زندگی کنن فک کنین ۵ نفر توی یع اتاق  و خونه خودشون بدن اجارع من هر چی میگم  عقل مردم توی چشمشونه هیچچچ بخدا همه دوستای خواهرم ازدواج کردن ، این بدبخت که همینجوری ام امید به ازدواج نداره با این وضعتون دیگه مرگشه.  خدایش  بدبخت تر از خواهر من هیج جا نیس 

خب بره خوابگاه و سر کار اینجوری ک نمیشه بااونا ادامه بده خودش ی فکری کنه به حال خودش

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش خیلی نا امید  ، افسردگی  گرفته  

خب ببرش دکتر دارو مصرف کنه همه چی ک شوهر نیست خودش باید برای ایندش تلاش کنه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

لعنت به روزگاری که  دختر خوشبختیش و ادامه زندگیش باید ازدواج باشه کاش ما هم مثل مردا حق زندگی ...

بالاخره  مرحله از زندگی ادماس  دیر و زود ازدواج باید بشه مهم با ادم درستشه ، مهم به موقع بودنشه

همه دوستاش  دارن با دوست پسرشون ازدواج میکنن منم دارم حسرت  میبینم توی چشمانش تنها تر از قبل شده با این وضع خانوادع منم ازدواجی. باب پسند خودش صورت نمیگیره 

خب ببرش دکتر دارو مصرف کنه همه چی ک شوهر نیست خودش باید برای ایندش تلاش کنه

اصلا به فکر ازدواج نیس اصلا یعنی براش اصلا مهم نیس 

شرایط و وضع خونه ، رفتار پدرمادرم همه همه باعث حال بدش شدن  درونگرا از قبل ، اروم تر از قبل  

اصلا به فکر ازدواج نیس اصلا یعنی براش اصلا مهم نیس  شرایط و وضع خونه ، رفتار پدرمادرم همه ه ...

ببرش دکتر