2777
2789
عنوان

خیلی تنها شدم

85 بازدید | 9 پست

سریه به چیزی با دوستام به مشکل خوردیم و یه نفرشون رفته بود پشت سر من حرف زده بود بقیه هم باور کردن و الان در حال حاضر هیچ دوستی ندارم از ۲۷ نفر هم با نصفشون سر درس مشکل پیدا کرده بودم از کلاس دهم الان اینا هم که تنها دوستام بودن ازشون جدا شدم خیلی حالم بده فردا اولین امتحانه و مدیر گفته باید بعد از امتحان بمونید تو مدرسه و نمیذارم برید خونه من هیچ دوستی ندارم احساس خجالت دارم واقعا ناراحتم کارم شده گریه تمرکز ندارم چیکار کنم:)))))نرم سر کلاس بمونم تو کتابخونه؟؟کسی چیزی نمیگه؟؟

دوست واسه ادم نمی مونه این حسی که الان داری بعدا بش می خندی

من دوست شیش سالم که خیلی باهم صمیمی بودیم

الان سالی یه بار از هم احوالی می پرسیم فقط

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

یه زمانی دوستام برام از مامانم عزیز تر بودن

ولی خودت ببین چقدر راحت ولت کردن

اصلا اهمیت نده

تو زندگیت به دوست هم داشته باشی کافیه فقط معرفت داشته باشه و همه جوره پشتت باشه

فردا هم اهمیت نده بهشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه زمانی دوستام برام از مامانم عزیز تر بودن ولی خودت ببین چقدر راحت ولت کردن اصلا اهمیت نده تو زندگی ...

آنقدر ناراحتم ما از دهم با هم بودیم یه عقب مونده رو امسال اومد تو اکیپ مون همه رو انداخته به جون هم از اول به دوستم گفتم این آدم نیست رفته یه عالمه چرا و پرت گفته اینا هم از خدا خواسته باور کردن موندم چه کنم

دوست واسه ادم نمی مونه این حسی که الان داری بعدا بش می خندی من دوست شیش سالم که خیلی باهم صمیمی بودی ...

بخدا اگه دانشگاهی بودم اگه خارج از محیط مدرسه بود برام مهم نبود ولی توی مدرسه واقعا معذبم دست دوستام و میگیره جلوم هر هر راه میندازه منم ردیف اولم میزم توی چشمه میر دوم میشینم همه رو گول زده که من بدم خودش خوبه دوستمو از جفتم برداشت الان هیچکس جفتم نمی شینه همه مسخرم میکنن

مگه کنکوری نیستی بشین درس بخون قبول شوبااااسن تک تک شون بسوزون من منتظر بو سوختنشون هستم😂

😂😂😂😂 شاگرد برترم اتفاقا

نمیدونم چمه واقعا ناراحتیم اونجوری نیست انگار یه چیزی توی قلبم خالی شده احساس سبکی عجیبی دارم اصلا دلم نمیخواد با هیچکس حرف بزنم عجیب شدم من خیلی برونگرا و شوخم اخه