2777
2789
عنوان

شوهر خیلی عصبی از دیشب کرم میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 58 پست
به نظرم سرعت ببخش به حرکات فیزیکی . ویهو برو مرحله اخر . خلاصش کن بره . دیگه بعدش اونطرف ملایک خدمتش ...

نه جهنمی میشم بخاطر این نفهم ارزشش رو نداره

این منم با تمــام شکــوهی که میتوانـــم داشــته باشــم و از ایــن بهتـــر نمیــشود  

همون اوا باید میگفتی از اشپزخونه بخر من نمیتونم ده دیقه ای بپزم مگه نوکر دوستاشی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت عصبیه عصبانیت هم از مزاج گرم و خشک بهش زیاد سرکه خمری بده بخوره اعصابش را آرام میکنه تو عطاری ...

نقش تربیت و خویشتن داری  و قدرت تفکر چیه این وسط؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
همون اوا باید میگفتی از اشپزخونه بخر من نمیتونم ده دیقه ای بپزم مگه نوکر دوستاشی

این مکالمهجوابش این میشه تو مرحله بعد . مگه من کاروانسرای فامیلتم زن که هی برم خرید کنم بریزم تو شکم اونا . میبینی ته نداره مکالمه اشتباه

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی

چرا هرشب بادوستاش میره بیرون وقتی متاهله چه معنی میده کارش درست نیس، و اما وقتی گفته سرخ کن شما نباید خورشت درست میکردی اشتباه کردین دیگه

ولی موندم که چطور اجازه میدی مثل مجردا هر شب بره بیرون تا دیروقت

میاس مرغ درست کنی اسون تراز خورشته که 

شوهرا رو باید بی محل کرد شوهر من دوست داره من تپل شم دارم پودر میخورم و خودمم میفهمم ک یکم تپل شدم ولی اون میگه اصلا فرق نکردی ب دروغ میگه منم دیشب گفتم دوست ندارم چاق شم عه ب تو چه 

چقدر این مردا رو مخن 

چرا هرشب بادوستاش میره بیرون وقتی متاهله چه معنی میده کارش درست نیس، و اما وقتی گفته سرخ کن شما نبای ...

خوشبحالش میتونه من که سریع قهر میکنم اصلا دوست ندارم اینطوری رفتار کنه نزار بره بیرون دوسه بار قهر کنی خودش دگه نمیره 

این مکالمهجوابش این میشه تو مرحله بعد . مگه من کاروانسرای فامیلتم زن که هی برم خرید کنم بریزم تو شکم ...

چقد ضعف دارید دربرابر مردا میترسید فامیلاتونو راه نده تن به هر حرف زوری میدین

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
تغذیه خیلی مهم خدا خودش توی قرآن فرموده از غذاهای طیب و طاهر بخورید الان هم که غذای طبیب و طاهر نیست ...

ادمی که خودش به سن عقل و رشد رسیده حتی اگر به واسطه تغذیه هم عصبی شده خودش باید دنبال درمان خودش باشه 

هر چند من عصبانی شدن های خودم را  بدون تغذیه درمان کردم ولی به فرض هم که این اقا از تغذیه باشه و تربیتش هیچ نقشی نداشته باشه خودش باید فکر کنه که موحبات ازار و اذیت دیگران را فراهم نکنه و دنبال درمان خودش باشه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
 چقد ضعف دارید دربرابر مردا میترسید فامیلاتونو راه نده تن به هر حرف زوری میدین

من خودم مردم شما هم به نظر عصبانی میایین . این انتقام گیری و این حالت گارد شما همش اشتباهه . زندگیا و فرهنگ ما اینطوری شده که خرابه

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
این مکالمهجوابش این میشه تو مرحله بعد . مگه من کاروانسرای فامیلتم زن که هی برم خرید کنم بریزم تو شکم ...

سکوت زیاد برای این مرد هم ته نداره بعدش ازش چند مدل خورشت با سالاد میخوادمیگه حالا تا بپزه میتونستی سالاد و مخلفات بزاری..پس جنگ اول به از صلح اخره

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..

قبل از اینکه بذاری میگفتی مرغ تو ۱۰ دقیقه درست نمیشه اگه میمونی درست کنم نمیمونی تخم مرغ بخور برو.

اداره ک نمیرفته نازشو نکش

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!