2777
2789
عنوان

شوهر خیلی عصبی از دیشب کرم میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 58 پست
کاملا حرفت درسته اما تو فضای خصوصی نه دم در جلو همسایه ها!!!! جنگ هم اداب داره . بمب اتم هم هست .

اداب جنگ برای آدمی هست که میفهمه وگرنه کسی که هی بخواد تهدیدت کنه بقول شما با بمب اتم میشه، موشک جواب موشک ...همسایه هم هم همسایه مرده هم زن اگه قراره با همسایه تهدید بشه پس با همون همسایه مرده رو تهدید باید کرد که صداتو بیار پایین وگرنه جواب میگیری همسایه میشنوه

بدون کلام سابق !!!!!!کاربر قدیمی ۹۶/۳/۱۲ هستم..که ترکید..
اااا پس  اسپانیا یا سوئد این کارو کردن ؟؟؟ الان فهمیدم . چرا مردم ایران اینطور شدن . من فکر می ...

الان اونجا کلا غذای تراریخته نمیخورن ولی ما هر چی میخوریم تراریخته است حتی گندم کشور ما تراریخته است برنج روغن هرچی که فکرش را بکنی میوها همه تراریخته اونجا وظیفه داره میوه فروش روی میوه بزنه تراریخته اما اینجا چی ۸۰ درصد مردم نمیدونن ترراریخته چیه اصلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون روزی که پدر مادر بچه رو اینطور تربیت کردن وقت نزاشتن . حالا نکه ما هدای تربیت و احساس باشیم اما ...

تغییرات رفتاری را اگر خود شخص براش تلاش نکنه اصلا حاصل نمیشه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
الان اونجا کلا غذای تراریخته نمیخورن ولی ما هر چی میخوریم تراریخته است حتی گندم کشور ما تراریخته است ...

نصف اجناس ورودی ما غیر هندونه از هندو پاکستانو کشورای دیگست . حتی بذر . من کاری با بخش اینکه چی هست چی نیست ندارم . ادمی زاد با تربیت و تسلط و فکر به اخلاق میرسه ولی بدن سالم و درد نداشتن هم مهمه ولی بدن شیک اخلاق تولید نمی کنه . تربیییت . نه طاهر نه طیب

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
من خودم اشپز خونه ام بازم اشتباه کردی . دکترای واحد فرافکنی و پاس کردم . دقت کن ایرادو گفتم شما هم ج ...

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
تغییرات رفتاری را اگر خود شخص براش تلاش نکنه اصلا حاصل نمیشه 

مرحله اول اینه قانعش کنیم بهتر از روش ۳۰ ساله تکراری تو هم میشه زندگی کرد امتحان کن . با روش نرم . و البته خجالت زده کردن . اونم روش داره

نصف اجناس ورودی ما غیر هندونه از هندو پاکستانو کشورای دیگست . حتی بذر . من کاری با بخش اینکه چی هست ...

به دوستمون هم بالا گفتم به آدم عصبی هر روز فلفل بده عصبی تر بشه حالا بهش سرکه کاهو سکنحبین بده ببین چقدر آرامتر میشه من نمیگم تربیت مهم نیست اتفاقا خیلی مهمه اما وقتی یه نفر تربیت ناصحیح داره و اطرافیان مجبورن باهاش بسازن  خودش هم نمیخاد همکاری کنه چاره چیه باید با تغدیه درستش کرد آدم عصبی یه جور مریض ،مریض هم باید تغذیه را رعایت کنه مثل اینه بگی کسی که قند داره نباید شیرینی بخوره آدم عصبی هم نباید گرم وخشک بخوره باید سرد وتر بخوره

به دوستمون هم بالا گفتم به آدم عصبی هر روز فلفل بده عصبی تر بشه حالا بهش سرکه کاهو سکنحبین بده ببین ...

مشکل همینه کسی که با فلفل های میشه و فلان لو . یعنی غریزیه ظرف اموزشش خالیه . میفهمم  چی میگی اما تجربه من اینو میگه . دیدم کیس های این تیپیو . بعدم بپرسی چرا عصبی هستی نمی دونه

کار دنیا برعکس شده به جای اینکه شما ناراحت باشی که آقا هر شب خونه زندگیشو ول میکنه و زن و بچه رو ول میکنه تنهایی میره خوش گذرونی با رفیقاش ، اون ناراحته که چرا شما شامو ده دقیقه ای نپخته تا زودتر به خوش گذرونیش برسه ؟؟؟؟😐🚶‍♀️

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ