2777
2789
عنوان

شوهر خیلی عصبی از دیشب کرم میریزه

860 بازدید | 58 پست

دیشب بیرون بودم تو راه بهش کفتم مرغ بگیر اومدیم خونه هر شب تا نصف شب با دوستاش بیرون گفتن مرغو تو ده دقیه درس کن با بچه ها بیرون برم منم سریع خورشت تو زود پز درست کردم اینقدر دادو بیداد کرد چرا سرخش نکردی چرا خورشته من نمیخورم و رفت بیرون غز دیشبم قهره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جهنم که قهره چطوری تو ده دقیقه سرخ میکردی مگه از فضا اومده که این حداقل هارو نمیدونه 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

به جهنم که قهره چطوری تو ده دقیقه سرخ میکردی مگه از فضا اومده که این حداقل هارو نمیدونه 

خیلق پررو میگه خب مرغ شکم پر درست میکردی بعدش میگه ی غذایی باشه ده دقیقه ایی

خیلق پررو میگه خب مرغ شکم پر درست میکردی بعدش میگه ی غذایی باشه ده دقیقه ایی

خدا هدایتشون کنه 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

شما جای استارتر بودی الان بهشت زهرا بودین دسته جمعی. حرف درسته . اما راه داره بیانش . هرچند این شوهر ...

وقتی نفهم باشه نیازی به درست بیان کردن نیست دیگه

نفهمه هرچی بگی هرجورم بگی نمیفهمه

اونوقت باید از حرکات فیزیکی برای فهموندنش استفاده کرد  

این منم با تمــام شکــوهی که میتوانـــم داشــته باشــم و از ایــن بهتـــر نمیــشود  
وقتی نفهم باشه نیازی به درست بیان کردن نیست دیگه نفهمه هرچی بگی هرجورم بگی نمیفهمه اونوقت باید از ...

به نظرم سرعت ببخش به حرکات فیزیکی . ویهو برو مرحله اخر . خلاصش کن بره . دیگه بعدش اونطرف ملایک خدمتش میرسن نفهم بازیو میزاره کنار

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی