نمیشه بخاطرمن تو رو خانوادش وایساد اونا اصلا رضایت نمیدادن الان برم یعنی باخاک یکسانش کردم😔
پس یه پیام بنویس میخوام روی تصمیمم برای زندگیم بیشتر فکرر کنم چند روزی مهلت بده نمیتونم این وصع تحمل کنم لطفا چند روزی نه بزنگ نه پیام بده والا مجبورم گوشی خاموش کنم فقط واسه اینکه بترسه این پیام بفرست
کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
بخدا بی فایده س به ولا بی فایده س خدا دفعه قبل رحم کرده بهت شاید اینبار اتفاق وحشتناکی بیوفته قدرت خدا رو دست کم نگیر که دفعه قبل با شستشو رفع شده حتما اذن خدا بود لعنت بر شیطون کن وسوسه شیطونه گلم
کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
ببین خودت اخلاق و نقطه ضعف شوهرتو بهتر میدونی اصلا جیغ و داد و دعوانکن چون اخرش میگه خوب کردم میتونی مثلا به جای اینکه سر خودت بلایی بیاری یه جوری ازش باج بگیری چیزی که دوست داری رو برات بخره (یا انجام بده))اینجوری بهترم یادش میمونه تازه وقتی که پول خرج کنه فقط ظعیف نباش مردا از زنای ضعیف و کسایی که یکسره محتاج کمک مردشونن متنفر میشن
هرکسی رشته ش راجب معماری طراحی دکوراسیون داخلی هرچی میدونید بهم بگید براتون دعا میکنم🙏
ازوقتی این حرف زدم مدام میزنگه ب ابجیم زنگ زده مواظبش باش کاری نکنه بخدا خیلی خستم اصلا حصله جربحث ن ...
عزیزدلم اینم میگذره تو زندگی همه سختی کشیدن هیچکس نبوده راحت باشه به خدا توکل کن خودش درستش میکنه برای ارامشت قران بخون نماز بخون خدا خودش راه درست و نشونت میده
مث شوهر منه دیگه... توهم مث قبلا من میدونم الان چقدر حرص میخوری اتیشی شدی....اشتباهه جونتو گذاشتن برای مردا دوستش داشته باش عاشقش باش هواشو داشته باش اماااا اول خودت ...اگه بهترین مرد دنیا هم باشن اول به فکر خوشی و جون خودشونن
هرکسی رشته ش راجب معماری طراحی دکوراسیون داخلی هرچی میدونید بهم بگید براتون دعا میکنم🙏
اتفاقا از خداشه بخاطراین رفتاراش ازش پول بخام قهر ادامه ندم میخام یکاری کنم عین من دلش بسوزه بخدادال ...
پول اونجوری سبک نخواه که بتونه سریع بهت بده یه چیزی که تلاش کنه زور بالاش بیاد برات اون کارو بکنه نمیدونم دقیق یه کاری بخواه بکنه برات که دیگع بهت دروغ نگه تو براش مهم باشی خودت فکرکن ببین چی سختشه انجام بده و به نفع توهم باشع