برو خونه ت جهازت جمع کن بچین تو کارتن یه مقداریش رو بعد به خانوادش بگو من فعلا امادگی شروع زندگی ندارم وقتی علت خواستن بگو نمیتونم با مردی که اخرین نفر زندگیشم عمرم جوونیم هدر بدم بعدم صداقت مهمترین چیزه کوتاه نیا هرچی زنگ زد جواب نده گوشیت خاموش کن
کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
ابجی دلم خونه میخام بترسونمش تابفهمه الکی حرف نمیزنم
ن عزیزم این کار به جای که اونو بترسونی ضعف خودتو نشون میدی بعدا میفهمه چقدر ضعیفی سو استفاده میکنه به جاش قوی باش چرا بیای معده و.. رو نابود کنی بخاطر یه ادم دیگه؟
قبلا اینکار میکرد ناراحت شدم خیلیی ولی زود بخشیدمش الان میخام کاری کنم تا زنده هس یادش بمونه
غصه نخور اصلا یادش نمیمونه..ببین اگه واسش مهم بود که بعدا تو میفهمی بدون خبرت رفته مسافرت حداقل یه پیام میداد میگفت پس اینجور ادمی کار تو هیچوقت یادش نمیمونه فقط تو رو پیش شوهرت سست و ضعیف میکنه
هرکسی رشته ش راجب معماری طراحی دکوراسیون داخلی هرچی میدونید بهم بگید براتون دعا میکنم🙏
قبلا اینکار میکرد ناراحت شدم خیلیی ولی زود بخشیدمش الان میخام کاری کنم تا زنده هس یادش بمونه
ببین اون ککش نمیگزه مطمعن باش دیدم که میگم دختر عموم با یه پسره دوست بود خانواده راصی به ازدواج نبودن پسره هر روز پشت در خونه عموم بود دست اخر دختره مرگ موش خورد خانواده ش بترسن متاسفانه فوت کرد پسره هم بعد 6ماه ببین 1سال صب نکرد زن گرفت الان دوتا دختر داره دختر عمو منم الان 6ساله زیر خاکه ساده نباش مرد جماعت ارزش هیچی نداره هیچی
کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
نمیشه بخاطرمن تو رو خانوادش وایساد اونا اصلا رضایت نمیدادن الان برم یعنی باخاک یکسانش کردم😔
پس بین خودتون یه جوری سنگین و رنگین با ضمانت حلش کن که دیگه این کار و نکنه صداقت اولین و مهم ترین چیز تو زندگیته ...اشتباهه یکی مث من رو نکن هی هرکار میخوان بکنن و ببخشی
هرکسی رشته ش راجب معماری طراحی دکوراسیون داخلی هرچی میدونید بهم بگید براتون دعا میکنم🙏