2777
2789
عنوان

لکه گیر بخورم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 73 پست
میدونی خدا چقدر از این کارت ناراحت میشه؟ 

ابجی دلم خونه میخام بترسونمش تابفهمه الکی حرف نمیزنم

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

برو خونه ت جهازت جمع کن بچین تو کارتن یه مقداریش رو بعد به خانوادش بگو من فعلا امادگی شروع زندگی ندارم وقتی علت خواستن بگو نمیتونم با مردی که اخرین نفر زندگیشم عمرم جوونیم هدر بدم بعدم صداقت مهمترین چیزه کوتاه نیا هرچی زنگ زد جواب نده گوشیت خاموش کن

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن داغون میکنی خودتو ریت ومعدت داغون میشه

قبلا یبار اینکار کردم بخاطر همین ک. این احمق نمیذاشتن بیاد خاستگاری هیچیم نشد زودی معده ام شستشو دادن 

چی فکر کردی دختر اینا مردن فکرکردی چقدر براشون مهمه؟؟؟

هرکسی رشته ش راجب معماری طراحی دکوراسیون داخلی هرچی میدونید بهم بگید براتون دعا میکنم🙏

اون نمیرسه فقط زجر دردش میمونه برات خودت بکش بالا دم دستی نباش همین الان حلوش وایسا 

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
این مظلوم بازیا فقط خودتو کوچیک میکنه به جای این کارا و داد و بیداد یه جوری سنگین برخورد کن که دیگه ...

قبلا اینکار میکرد ناراحت شدم خیلیی ولی زود بخشیدمش الان میخام کاری کنم تا زنده هس یادش بمونه

برو خونه ت جهازت جمع کن بچین تو کارتن یه مقداریش رو بعد به خانوادش بگو من فعلا امادگی شروع زندگی ندا ...

افرررین اگه یه بزرگ تری هم بود اون موقع که لازم بود اینجوری به ما میگفت میزد پس کلمون الان اوضاعمون بهتر ازاین بود حداقل

هرکسی رشته ش راجب معماری طراحی دکوراسیون داخلی هرچی میدونید بهم بگید براتون دعا میکنم🙏
برو خونه ت جهازت جمع کن بچین تو کارتن یه مقداریش رو بعد به خانوادش بگو من فعلا امادگی شروع زندگی ندا ...

نمیشه بخاطرمن تو رو خانوادش وایساد اونا اصلا رضایت نمیدادن الان برم یعنی باخاک یکسانش کردم😔

ن عزیزم این کار به جای که اونو بترسونی ضعف خودتو نشون میدی بعدا میفهمه چقدر ضعیفی سو استفاده میکنه به جاش قوی باش چرا بیای معده و.. رو نابود کنی بخاطر یه ادم دیگه؟ 

برای سلامتی امام زمان صلوات
قبلا اینکار میکرد ناراحت شدم خیلیی ولی زود بخشیدمش الان میخام کاری کنم تا زنده هس یادش بمونه

غصه نخور اصلا یادش نمیمونه..ببین اگه واسش مهم بود که بعدا  تو میفهمی بدون خبرت رفته مسافرت حداقل یه پیام میداد میگفت پس اینجور ادمی کار تو هیچوقت یادش نمیمونه فقط تو رو پیش شوهرت سست و ضعیف میکنه

ن عزیزم این کار به جای که اونو بترسونی ضعف خودتو نشون میدی بعدا میفهمه چقدر ضعیفی سو استفاده میکنه ب ...

ازوقتی این حرف زدم مدام میزنگه ب ابجیم زنگ زده مواظبش باش کاری نکنه بخدا خیلی خستم اصلا حصله جربحث ندارم 😥

ببین اون ککش نمیگزه مطمعن باش دیدم که میگم دختر عموم با یه  پسره دوست بود خانواده راصی به ازدواج نبودن پسره هر روز پشت در خونه عموم بود دست اخر دختره مرگ موش خورد خانواده ش بترسن متاسفانه فوت کرد پسره هم بعد 6ماه ببین 1سال صب نکرد زن گرفت الان دوتا دختر داره دختر عمو منم الان 6ساله زیر خاکه ساده نباش مرد جماعت ارزش هیچی نداره هیچی

غصه نخور اصلا یادش نمیمونه..ببین اگه واسش مهم بود که بعدا  تو میفهمی بدون خبرت رفته مسافرت حداق ...

چیکارکنم الان بنظرت

نمیشه بخاطرمن تو رو خانوادش وایساد اونا اصلا رضایت نمیدادن الان برم یعنی باخاک یکسانش کردم😔

پس بین خودتون یه جوری سنگین و رنگین با ضمانت حلش کن که دیگه این کار و نکنه صداقت اولین و مهم ترین چیز تو زندگیته ...اشتباهه یکی مث من رو نکن هی هرکار میخوان بکنن و ببخشی