2777
2789
عنوان

لکه گیر بخورم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 73 پست
حالا بره مشهد چی میشه؟چرا رفته؟

عزیزم بخاطر کار  رفته میتونست خودش رفیق اونجا زیاد دارع  لازم نیس هی بره بیاد ولی گوش نمیکنه اصلا منو جدی نمیگیره نزدیک. عروسیمونه اصلا وقت نمیذارع برا خودش  همش درگیر کاره بهش میگیم لاقل الان یکم استراحت بده ب خودت

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
به خواهرت بگو بهش بگه میخواستی قرص بخوری اون نداشته ولی نخوریا

من ازدیشب گوشیم رو حالت پرواز هی ب خاهرم میزنگه پیام میده بهش گفتم اصلا جوابش نده  دیشب انقد گریه کردم چشام باز نمیشد😥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوتا تون برا ازدواج اماده نبودین، اول گفتمان بعدم اتمام حجت تاقبل اینکه بری سر زندگیت تکلیفتو‌روشن کن وگرنه عذاب میکشی  

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

گذشته که خوردی اونوقت جنس ها جنسشون خوب بوده الان خوب نیستن درجا می‌میری 🤣بعدم چرا اینجور میترسونیش ...

ازهمین میترسیدم ناقص شم ی وقت😑ارع عزیزم ازدیشب تولیست سیاهه 😒

نه این خریت نکنی خوشکل خانوم 

فداشتم نکردم دیشب حالم خیلی بد بود فکرای احمقانه ب سرم میزد

دوتا تون برا ازدواج اماده نبودین، اول گفتمان بعدم اتمام حجت تاقبل اینکه بری سر زندگیت تکلیفتو‌روشن ک ...

جی بگم عزیزم ی سالع عقدیم واقعا بدی ندیدم ازش همیشه درکم میکرد کوتاه میومد الن مثلا بخاطر کارش رفته بمن نگفته چون صدرصددمیدونست  نمیذاشتمش 😥 

چشم عزیز دلم دیشب ی لحظه گوشیم ارو حالت پرواز دراوردم ده بار زنگ. میزد اصلا. حوابش ندادم. مرسی گلم💋 ...

امروز هم همین فرمون برو جلو تا عصز زنگ زد جوابش بده ولی غش ضعف نکن خیلی محکم خیلی سرد خیلی کوتاه جواب بده بعدم بگو کار دارم خودم زنگ میزنم ولی زنگ نزن مجدد که زنگ زد با پیام جوابش بده که فکرم خیلی درگیره بعدم گوشیت خاموش کن اینبار سخت بگیری یاد میگیره زندگی خاله بازی نیست قالت بذاره وقتی امد بگو بهش من ازکجا بدونم مشهد چخبر بوده باکی رفتی باکی بودی چکار کردی من کمترین حقم این بود بدونم شوهرم کجاست باکیهذچکار میکنه شایدم جنس مخالف همرات بوده بیخبر رفتی بهش شوک بده در جواب تمام حرفاش فقط سکوت کن دراخر بگو سرم درد میکنه میخوام بخوابم. لطفا تنهام بذار چون هم به تو بیشتر خوش میگذره هم من استراحت میکنم با کنایه بگو 🤚💞

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
امروز هم همین فرمون برو جلو تا عصز زنگ زد جوابش بده ولی غش ضعف نکن خیلی محکم خیلی سرد خیلی کوتاه جوا ...

چشم عزیزم مرسی ک وقت  گذاشتی قریونت❤