2777
2789
عنوان

لکه گیر بخورم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 73 پست
پول اونجوری سبک نخواه که بتونه سریع بهت بده یه چیزی که تلاش کنه زور بالاش بیاد برات اون کارو بکنه نم ...

عزیزم اخلاقم طوریه غرورم اصلا اجازه نمیده چیزی ازش بخام

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
دیوونه شدی دختر😑شاید این دفعه خدا این لطفو در حقت نکرد که یه زندگی دوباره بهت ببخشه و زنده بمونی بع ...

😥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا آدمها اینقدرررر ارزش دارن ؟؟؟؟ارزش خودتو بدون 

فقط میخام بترسه جدی بگیره منو بنظرت یکمش بخورم خطر دارع قبلا اینکار کردم الان میگم ی وقت ناقص نشم😥

فقط میخام بترسه جدی بگیره منو بنظرت یکمش بخورم خطر دارع قبلا اینکار کردم الان میگم ی وقت ناقص نشم😥

میخوای بهت ترحم کنه ، مطمئن باش ازت دور تر میشه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
زنگش زدم بهش گفتم ب بابامم میگم نمیخام الان ازدواج کنم خودمم ی بلایی سر. خودم میارم تا زنده ایی حسرت ...

خیلی خوب کردی چیشد من الان امدم سایت اینبار خیلی محکم جلوش وایسا راحت کوتاه نیا بذار ترس از دست دادنت ببفته به جونش بعد اشتی هم یه مدت طولانی مثلا 1هفته سر سنگین باش اصلا زنگش نزن زنگ زد سرد جواب بده پیام هاش دیر جواب بده وقتی بفهمه بدون اونم سرت گرمه اینبار اونه که دنبالت میدوهه دست نیافتنی باش من 33سالمه دوتا بچه دارم حسابی تجربه دارم از رو شکم سیری حرف نمی زنم گلم بخاطر خودت میگم من بیخبر نذار😓💞😘

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
خیلی خوب کردی چیشد من الان امدم سایت اینبار خیلی محکم جلوش وایسا راحت کوتاه نیا بذار ترس از دست دادن ...

چشم عزیز دلم دیشب ی لحظه گوشیم ارو حالت پرواز دراوردم ده بار زنگ. میزد اصلا. حوابش ندادم. مرسی گلم💋❤

تو هم بی خبر برو کیش   با هر کس مثل خودش رفتار کن

باورت میشه ابجی مندتا سرکوچه برم بهش نگم غوغا میکنه 

برا چی رفته؟ شما چرا،راضی نیستی؟

برا کارش  من میگم نزدیک عروسیمونه استراحت کن یکم ب کارات برس انقد خودت با کار خسته نکن میدونست نمیذاشتمش بی خبر گذاشته رفته کلا خودش خفه کرده با کارا یکمم واس خودش وقت نداره