2777
2789

خدا همیشه حواسش ب بنده هاش هس

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همیشه وقتی گناهب میکنم احساس میکنم یجور فاصله ای بینمون افتاده که نمیتونم خدارو ببینم و حرف بزنم خدا توی دل من مثل یه نور میمونه بعضی اوقات پرنور میشه بعضی ادقات خودم ّباعث از بین رفتنش میشم

خدا از مادر مهربان تره.مگه میشه مارو نبینه

راستش من اصلا مذهبی نیستم ولی دلم میخواد خودمو بهش نزدیک کنم تا آرامش داشته باشم و احساس تنهایی نکنم

خدا خیلی مهربونه و همیشه هوای بنده هاشو داره سعی کن قران بخونی خیلی خوبه علاوه بر آرامش حس نزدیک بود ...

میدونی واقعا احساس میکنم که ازش دور شدم و به همین خاطر هست که همش ناراحتم شما روحانی یا کسیو میشناسی که باهاش حرف بزنم؟

راستش من اصلا مذهبی نیستم ولی دلم میخواد خودمو بهش نزدیک کنم تا آرامش داشته باشم و احساس تنهایی نکنم

منم مذهبی نیستم.تیپمم بازه ولی برای تشکر از خدا وظیفم میدونم حداقل نمازمو مرتب بخونم.

خدایاشکرت❤️🙏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز