2777
2789
عنوان

خیانت ......

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد بهش زنگ زدم ج نداد منم بهش  پیام دادم خیلی چیزا گفتم خاک تو سرت که با مرد متاهل  وارد رابطه میشی می‌رفتی تو خیابون با یه غریبه نه با شوهر من منی که این همه دوست د اشت م اصلا فکرشم نمی‌کردم این کارو با زندگیم  بکنی خلاصه خیلی چیزها بارش کردم بعد جواب داد که با کی  تو گفتم خودتو به اون راه نزن خوب می‌دونی دارم چی میگم دیگه ج نداد یک دقیقه بعدش شوهرم زنگ زد شروع کرد فحش دادن و تهدید کردن که الان میام می‌کشمت منم ماه رمضون بود دم اذان یه کم آب خوردم رفتم نماز بخونم از صبح هم انقد گریه کردم که چشمها باز نمیشد دیدم اومد تو نمازم تموم شد داداشش هم باهاش  اومده بود پرید بهم شروع کرد به زدن طفلک پسرم همینجوری روی مبل نشسته بود سکته زده بود تموم نمی‌خورد خلاصه با گلدون و فلاکس  چای و مشت و لگد کتک کاری کرد به بع دم  جیغ وداد کشید چاقو برداشت که تو آبروم و بردی چرا بهش پیام دادی خالم بهم زنگ زده  و گفت برو گمشو از خونم بیرون وگرنه می‌کشمت بعد برادر شوهرم گفت برو بیرون رفتم تو کوچه با لباس  تو خونه ای  بارون میاد شدیدی هم میومد یک ساعت تو حیاط نشستم بعد شام خورد بچه رو برداشت که بره خونه داداشش اومد تو حیاط باز جیغ داد که برو گمشو  چرا نرفتی گفتم کلید بده لباس بردارم که برم نداد راه  شو کشید رفت داداشش نرفت موند اونم هرچی بهش گفت کلید بده نداد منم با پیچ گوشتی و انبر دست در و باز کردم لباس پوشیدم که برم خونه مامانم از شانس بدم اونا هم مهمون داشتن دیگه برادر شوهرم نذاشت بزور منو برد خونه مامانش 

الان چی شد اخرش؟ خانواده ات متوجه نشدن؟ 

نه دیگه مهمون دارن از شهرستان اومدم نتونستم بگم بهشون دیگه اونشب مادرشوهرش رفت پسرم وازش گرفت آورد خونش منم اومدم خونم چون خونه مال من نه اون هم جهیزیه هم اینکه طلاهامو فروختم پیش خونه دادم هیچی نداشت از صفر شروع کرد چندسال خیاطی کردم کلی پس انداز داشتم طلا داشتم همرو فروختم رهن خونه دادم ماشین خرید برای خودش خلاصه زندگیش روبراه شد این بلا سرم آورد ساعت دو شب اومد خونه بعد اومد پیشم بخوابه منم پسش زدم  رفت تواتاق خوابید من حالم خیلی بدبود  چون از چشمهایم بهش بیشتر اعتماد داشتم اصلا فکرشو نمی‌کردم با این بخواد بهم خیانت کنه میگفتم مثل خواهر برادرن

نه دیگه مهمون دارن از شهرستان اومدم نتونستم بگم بهشون دیگه اونشب مادرشوهرش رفت پسرم وازش گرفت آورد خ ...

خوب شد که به دختر خالش گفتی که حساب کار بیاد دستش

شل نگیر شوهرتو بترسون

❤️دنیام پسرام❤️
بهش محل نده اصلا باهاش حرف نزن هرکاری از دستت برمیاد انجام بده مثه سگ پشیمون بشه

پشیمون شد اومد کلی معذرت خواهی کرد گفت ببخشید و غلط کردم دست گذاشت رو قرآن که اصلا بهش دست نزدم چون داداشش با ابجیم دوست شده و به همه گفته منم خواستم ازش انتقام بگیرم 

خوب شد که به دختر خالش گفتی که حساب کار بیاد دستش شل نگیر شوهرتو بترسون

اره خالش به مادشوهرم و جاری م زنگ زده بود که چرا پشت دخترم حرف درست کرده ولی به من جرات نکرد زنگ بزنه چون عکس های دخترشو دارم گفتم زیادی حرف بزنن می‌فرستم برا نامزدش و کل فامیلش ابروشومیبرم