2777
2789
عنوان

زل زدن مردم به زن باردار

971 بازدید | 56 پست

خانمایی که ماه های اخر رو میگذرونید شما هم وقتی میرید بیرون انقدر مردم با تعجب بهتون زل میزنن؟خیلی نگاهاشون آزدر دهندس مخصوصا اینکه بعضی اا هم با چشم شکمتو دنبال میکنن خداخیرشون نده پس ما بابد کجا پیاده روی کنیم از شره نگاه های مردم در امان باشیم😓😣😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدن زن حامله برای بعضیا حس خوبی داره 

من خودم تا میبینمشون ناخوداگاه لبخند میزنم اگه نزدیکم باشن میگم مبارکه 

شاید نگاه اونها هم همینجوریه 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

وا 

شاید اینطورفکر میکنین وگرنه مگه مردم خودشون باردار نمیشن یا بچه ندارن

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

وا شما مثلا حامله ای انقدر حست نسبت به اطراف بده؟؟

خب مثلا من خودم خیلی ذوق میکنم و حس خوبی دارم وقتی زن حامله میبینم نفرین چرا میکنی؟

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 

شاید لباسشون جلب نظر میکنه،البته منظورم ب شما نیست

دیدم طرف شکم داده جلوووووووووو یکم حیا بدنیست والا🙄

ولی درکل من زن حامله میبینم حس خوبی میگیرم اصلا دقت نکردم ک ممکنه از نگاه من معذب بشه سعی میکنم از این ب عد نگاا نکنم