خانمایی که ماه های اخر رو میگذرونید شما هم وقتی میرید بیرون انقدر مردم با تعجب بهتون زل میزنن؟خیلی نگاهاشون آزدر دهندس مخصوصا اینکه بعضی اا هم با چشم شکمتو دنبال میکنن خداخیرشون نده پس ما بابد کجا پیاده روی کنیم از شره نگاه های مردم در امان باشیم😓😣😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وا شما مثلا حامله ای انقدر حست نسبت به اطراف بده؟؟ خب مثلا من خودم خیلی ذوق میکنم و حس خوبی دارم وق ...
منظورم نگاه های مهمولی تیست من خودمم اینجوری بودم نگاه مبکردم ولی نه اینکه با تعحب زل بزنم به طرف و بخدا برمیگردم میبینم خنوز دارن نگاه میکنن درحدی بد نگاه میکنن که میام خونه میشینم گریه میکنم چون از نگاه هاشون میترسم مثلا میگم تدای نکرده چشم زخم نداشته باشن و ...
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه
نه خانم چشم زخم چی عزیز من شما انقدر استرس به خودت و اون بچه میدی که بدتر از چشم زخمه هیچی نی ...
خیلی باهاتون موافقم
ان شاالله همیشه همینقدر مثبت باشین
اللهم صل علی محمد و آل محمد
فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه
عزیزم کلا ادم وقتی خانم باردار یا نینی میبینه ناخواگاه حس خوبی پیدا میکنه من هیچ وقت زل نمیزنم ولی ز ...
خب گاهی بی اختیار نگاه می کنی و غرق در افکار و آرزو میشی متوجه نیستیم ک شاید یکی بترسه بچه ش رو چشم کنیم
الهی بهترین ها نصیبت ک عادلانه حرف زدی
اللهم صل علی محمد و آل محمد
فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شکم حامله وجلواومده وپف کرده چه انحرافی میتونه داشته باشه؟ 🧐
🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بیشخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگه ناراحتتون کردم نبخشینچون اصن پشیمون نیسمتازع خوبم کردم☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)