2777
2789
عنوان

زل زدن مردم به زن باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 56 پست
شاید بی منظور نگاه میکنن. من از زنهای حامله خوشم میاد بانمک میشن. اگه نگاه کنم منظوری ندارم.تازه تو ...

عزیزم درسته من خودمم اینجوری بودم منظورم نگاه های معمولی نیست نگاه هایی که ادمو اذیت میکنه و حتی زرمیگردم پیبینم بازم دارن نگاا میکنن در حالیکه بخدا مانتومم بلنده و سره شکمم میپوشونم به حدی عذابم میده که میاگ خونه میشینم گریه میکنم چون از نگاه هاشون میترسم میگم خدایی نکرده چشم زخم و اینا نداشته باشن ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا شما مثلا حامله ای انقدر حست نسبت به اطراف بده؟؟ خب مثلا من خودم خیلی ذوق میکنم و حس خوبی دارم وق ...

منظورم نگاه های مهمولی تیست من خودمم اینجوری بودم نگاه مبکردم ولی نه اینکه با تعحب زل بزنم به طرف و بخدا برمیگردم میبینم خنوز دارن نگاه میکنن درحدی بد نگاه میکنن که میام خونه میشینم گریه میکنم چون از نگاه هاشون میترسم مثلا میگم تدای نکرده چشم زخم نداشته باشن و ...

منظورم نگاه های مهمولی تیست من خودمم اینجوری بودم نگاه مبکردم ولی نه اینکه با تعحب زل بزنم به طرف و ...

نه خانم چشم زخم چی عزیز من شما انقدر استرس به خودت و اون بچه میدی که بدتر از چشم زخمه 

هیچی نیست نگاه کنن و برن رهگذرن خب

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 

شاید یکی هم مث من آرزو ب دل داره

بی اختیار نگاه می کنه

فک نکن کسی قصدش چشم کردن بچه تو هست

الهی سلامت ب دنیا بیاریش

اللهم صل علی محمد و آل محمد

ولی سعی کن یخورده مهربون تر باشی عزیزم

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

نه خانم چشم زخم چی عزیز من شما انقدر استرس به خودت و اون بچه میدی که بدتر از چشم زخمه  هیچی نی ...

خیلی باهاتون موافقم

ان شاالله همیشه همینقدر مثبت باشین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

عزیزم کلا ادم وقتی خانم باردار یا نینی میبینه ناخواگاه حس خوبی پیدا میکنه من هیچ وقت زل نمیزنم ولی ز ...

خب گاهی بی اختیار نگاه می کنی و غرق در افکار و آرزو میشی متوجه نیستیم ک شاید یکی بترسه بچه ش رو چشم کنیم

الهی بهترین ها نصیبت ک عادلانه حرف زدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا بعضی زنای حامله یه لباسایی میپوشن که من خودم که زنم همینجور نگاه میکنم...شکمشون پیداست جدیدا😐. ...

والا شکمشون طبیعتا انقد بزرگ هس که هرکاریش کنی بازم بیرونه.خیلیم قشنگه به نظر من

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
عزیزم درسته من خودمم اینجوری بودم منظورم نگاه های معمولی نیست نگاه هایی که ادمو اذیت میکنه و حتی زرم ...

نه بابا چشم زخم که همش خرافاته

نگاه آدمیزاد چه قدرتی مثلا میتونه داشته باشه😂

استرس شما خیلی بیشتر از چشم دیگران برای بچه مضره

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
آخه نگاهشون اذیتم میکنه منظورم نگاه معمولی نیست نگاه هایی که وقتی از کنارشون رد میشی یهو میبینی برگش ...

وای عزیزم صدقه بده هرروز !نفرین خوب نیس 

ان شاء الله نی نیتم صحیح و سالم بیاد بغلت 😍😘

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
شاید یکی هم مث من آرزو ب دل داره بی اختیار نگاه می کنه فک نکن کسی قصدش چشم کردن بچه تو هست الهی س ...

ممنون خانمی که برام صلوات فرستادی انشالله شماهم حاجت روابشی خدا خیلی کریمه خیلی بخشندس توکل به خودش اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

آره مخصوصابرای مرداوذهن منحرفشون😐🤦‍♀️😁

شکم حامله وجلواومده وپف کرده چه انحرافی میتونه داشته باشه؟ 🧐

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)