2777
2789
عنوان

زل زدن مردم به زن باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 56 پست

وای بعدمن عاشق اینم که خانمای باردارمیبینم که شکمشون مشخصه حس زندگی خوشحالی شادی بهم میده وبنظر من شاید ازهر ده هزارنفریک نفرباشه که به چشم بد نگاه کنه  قطعا همه توداشون انرژی مثبت برای اون مادرمیفرستن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا شکمشون طبیعتا انقد بزرگ هس که هرکاریش کنی بازم بیرونه.خیلیم قشنگه به نظر من

خودم حامله بودم...کجاش قشنگه...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
خودم حامله بودم...کجاش قشنگه...

یه موجود زنده اون توئه😁

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

من که بقیه نگاه میکنن خوشحال میشم، اکثراً هم ازم میپرسن دختره یا پسر، چند ماهه و اینا و کلی دعای خیر، تازه بعضی جاها اجازه میگیرن نی نی رو نازی هم میکنن، خیلی مهربونن، خدا خیرشون بده که تو این سنگینی و حال بد کلی آدمو خوشحال می‌کند و دعا میکنن،

یه موجود زنده اون توئه😁

بگو یه موجود زنده  پر دردسر😂 ...خواهرشوهرم بارداری خیلی وحشتناکی داشت...بعد یه مدت از زایمانش، میگف دلم میخاد هر زن حامله ای که میبینم ،بگیرم خفش کنم😂

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
من که بقیه نگاه میکنن خوشحال میشم، اکثراً هم ازم میپرسن دختره یا پسر، چند ماهه و اینا و کلی دعای خیر ...

ای جااانم

الهی زایمان راحتی داشته باشی و ی نی نیِ سالم و خوشگل و آروم بدنیا بیاری

اللهم صل علی محمد و آل محمد

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

واسه منم یه دونه صلوات بفرستین زایمان کنم😢😭😭خسته شدم دیگه

الهی ب زودی زایمان راحت و خوبی داشته باشی و نی نی سالم و خوشگل و آرومی بدنیا بیاری

اللهم و صل علی محمد و آل محمد

اگه تونستی سر زایمانت دعام کن اسمم فاطمه س

خییییییییلی دلم شکسته س و دیگه خسته شدم

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه

منم باردارم چون لاغرم شکمم تو دیده با اینکه چادری هم هستم هیچ حس بدی نگرفتم تا حالا راستش مسجد وجاییم که میرفتم دخترا میومدن دست میذاشتن رو شکمم بچه میترسید یه جا جمع میشد خودم دست میذاشتم تا براشون تکون بخوره کیف میکردن 😂😂😂😂😍♥

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
بگو یه موجود زنده  پر دردسر😂 ...خواهرشوهرم بارداری خیلی وحشتناکی داشت...بعد یه مدت از زایمانش، ...

😂😂😂

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋