خانمایی که ماه های اخر رو میگذرونید شما هم وقتی میرید بیرون انقدر مردم با تعجب بهتون زل میزنن؟خیلی نگاهاشون آزدر دهندس مخصوصا اینکه بعضی اا هم با چشم شکمتو دنبال میکنن خداخیرشون نده پس ما بابد کجا پیاده روی کنیم از شره نگاه های مردم در امان باشیم😓😣😭
وای بعدمن عاشق اینم که خانمای باردارمیبینم که شکمشون مشخصه حس زندگی خوشحالی شادی بهم میده وبنظر من شاید ازهر ده هزارنفریک نفرباشه که به چشم بد نگاه کنه قطعا همه توداشون انرژی مثبت برای اون مادرمیفرستن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والا شکمشون طبیعتا انقد بزرگ هس که هرکاریش کنی بازم بیرونه.خیلیم قشنگه به نظر من
خودم حامله بودم...کجاش قشنگه...
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
من که بقیه نگاه میکنن خوشحال میشم، اکثراً هم ازم میپرسن دختره یا پسر، چند ماهه و اینا و کلی دعای خیر، تازه بعضی جاها اجازه میگیرن نی نی رو نازی هم میکنن، خیلی مهربونن، خدا خیرشون بده که تو این سنگینی و حال بد کلی آدمو خوشحال میکند و دعا میکنن،
بگو یه موجود زنده پر دردسر😂 ...خواهرشوهرم بارداری خیلی وحشتناکی داشت...بعد یه مدت از زایمانش، میگف دلم میخاد هر زن حامله ای که میبینم ،بگیرم خفش کنم😂
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
من که بقیه نگاه میکنن خوشحال میشم، اکثراً هم ازم میپرسن دختره یا پسر، چند ماهه و اینا و کلی دعای خیر ...
ای جااانم
الهی زایمان راحتی داشته باشی و ی نی نیِ سالم و خوشگل و آروم بدنیا بیاری
اللهم صل علی محمد و آل محمد
فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه
واسه منم یه دونه صلوات بفرستین زایمان کنم😢😭😭خسته شدم دیگه
الهی ب زودی زایمان راحت و خوبی داشته باشی و نی نی سالم و خوشگل و آرومی بدنیا بیاری
اللهم و صل علی محمد و آل محمد
اگه تونستی سر زایمانت دعام کن اسمم فاطمه س
خییییییییلی دلم شکسته س و دیگه خسته شدم
فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه
منم باردارم چون لاغرم شکمم تو دیده با اینکه چادری هم هستم هیچ حس بدی نگرفتم تا حالا راستش مسجد وجاییم که میرفتم دخترا میومدن دست میذاشتن رو شکمم بچه میترسید یه جا جمع میشد خودم دست میذاشتم تا براشون تکون بخوره کیف میکردن 😂😂😂😂😍♥
3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان