2777
2789
عنوان

مردی که ...

155 بازدید | 16 پست

همه جوره عذابم داد بخدا که عذابم داد 

شکاک بودنش به حدی که میرفتم خیابون فحش پدر مادر بود توی سرم 

دو قطبی بودنش 

تهمت زدنش 

طرفدار غریبه ها بودنش 

همیشه خدا طلبکار بودنشش 

یه بار یادمه  سر  این که من به پیام همکار زنم جواب دادم بهونه کرد و یه جوری کتکم زد که کارم کشید بیمارستان و بعد دو هفته رفت و نیومد 

دیروز فک میکردم توی عمرش چیکار کرده که منا خوشحال کنه اما هیچی یادم نیومد 

فقط یادم اومد که  توی دعوا طلبکار بود با اینکه تقصیر خودش بود اما یه بلایی سرم میورد که از حرص باید یع کار میکردم نمیدونم درک میکنید یا نه وقتی حق با شماس اما دارن چرت و پرت میگن  حالتون چطوری میشه. بدترین عذابا را کشیدم بدترین  همیشه بهم میگفت بی تعهد و اشغال همیشه بهم میگفت لاس زن  چون مثلا به دوستم زنگ زدم   اما تهش این اون بود که خیانت کرد و رفت هیییی 

این دلیل ها کافی نیس برای نجات یع زن از مرد ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردی که اینقدر آزارت میده رهاش کن عزیزم

من رهاش کردم شاید باورتون نشه اما بچه دوم هنوز ندیده به نظرتون بویی از پدر بردن برده این شخص 

فقط  هر چن روز یع بار با خط های مختلف به من زنگ میزنه و فحش میده میرع

اصلااا نمیخوام بکشه به اینا که. طولانی بشع طلاق یه خونه و ماشین به اسمم کرده  اونا با حضانت بچه ...

خب پس ، الان خوش باش ، بهش فکر نکن دیگه

به پیشرفت خودتو بچهات بپرداز

هنرهای مختلف یاد بگیر

از این حال و هوا بیا بیرون

خب پس ، الان خوش باش ، بهش فکر نکن دیگه به پیشرفت خودتو بچهات بپرداز هنرهای مختلف یاد بگیر از این ...

هییی تا میاد یادم بره چه اشغالی توی زندگیم‌بوده زنگ میزنه فحش میده هیییی امروز اونقدر عصبیی شدم که فقط دلم می خواست از حرص گوشی را پرت کنم تا بشکنعه