2777
2789

زیادی داریم پسرفت میکنیم 👀

21 ساله هاهم میرن تو سایت ادم و حوا برای شوهر پیدا کردن👀

مگه تا 35 سالگی نباید مجردی و عشق و حال عادی باشه ؟

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂انشاالله شما تا ۳۵ سالگی به تنهایی خوش بگذرونید😁😂

توروخدا دعاتو اصلاح کن

بگو تا اخر عمر تنهایی خوش بگذرونم یا حداقل تا 45 سالگی تنها باشم . بعدشم تا جای امکان کیس های داغون به پستم بخورن که ازدواج نکنم

با تشکرررررر

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

دوست من. از تو همین سایتا شوهر کرد شوهرشم دبیره

اون مرد دبیر کیس مناسب پیدا نکرده بود؟

اطرافیانش کسی براش معرفی نکردن؟

حالا بگیم خواستگار که قصد ازدواج داشته باشه کمه ،مردا که پیدا کردن کیس ازدواج براشون راحته چرا سایت همسریابی ثبت نام کنن

عجلت چی بود بشر😂

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.