2777
2789
عنوان

کی دلش گرفته

250 بازدید | 38 پست

من خیلی دلم شکسته ....خیلی دلم شکسته از همچی خودم همسرم خونوادش ...

بی خوابی زده بسرم 

مگر نمیگن آدم دلشکسته دعاش براورده میشه چرا برا من نمیشه 

اونی که امضام میخونی دعا کن اخر عاقبت خودم و خونوادم به خیر باشه خیلی ممنون 

من

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوف منم امشب خیلی داغونم چرا مشکلت چیه؟

هیچی به همسرم گفتم که سرزده نگو خونوادت بیام بچه کوچیک دارم یه وعده زودار بگو دوست ندارم خونم نامراب باشه برام ارزش قائل باش اروم منطقی گفتم ولی اونقدر توهین کرد که خواستم برم خونه بابام جلوم گرفت و شروع کرد فوش دادن دوباره 

بگم قلبم سوراخ سوراخع ؟ دردع سوختگیشو احساس میکنم ؟ حالم خیلی خرابه کاش ازدواج نمی‌کردم 

🤕🤕🤕🤧🤧🤧😭😭😭هععییییی خدا خودت نجاتمون بده ازین جهنم 

من  خدا چرا مارو نمی‌بینه چرا دعا هامونو نمیشنوه

نمیدونم شاید اونثد گناه کردیم صدامون بالا نمیره ؟ولی مگر نمیگن خدا خ مهربونه مگر نمیگن ارحم الراحمین ...😒😔

برامنم دعا کنین فردا دیگ با شوهرم اشتی کنم.‌ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خدایا هرکی برا کس دیگ ای دعا میکنه دلشو شاد کنه😭😭😭😭

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐