2777
2789
عنوان

کی دلش گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 38 پست
توروخدا همگی دعا کنید مشکلم امروز حل شع😫😫😫 اسمم شیرین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 انشالله خدادلتو شادکن ...

فدات خدا ارومت کنه ارامش بده بهت ایشالا درست میشه از خدا میخام بحق امام حسین کارت درست شه 

اونی که امضام میخونی دعا کن اخر عاقبت خودم و خونوادم به خیر باشه خیلی ممنون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برامنم دعا کنین فردا دیگ با شوهرم اشتی کنم.‌ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  خدایا هر ...

احساس میکنم که مشکل لز ماهم عست کاش مشاور رایگان میزاشتن من حتی پول مشاوره م ندارم برم مجبورم بسوزم بسازم 

خودمون انتخابش کردیم جهنممونو اگ مجرد میموندیم کار می‌کردیم درسمونم ادامه می‌دادیم این بود زندگیمون

چبدونم والا اره خیلی جاها ادم خودش مقصره الانم اگربریم مشاوره درست میشه من همیشه کوتاه میام تو زندگی این بار هم روهمش ولی برا مشاوره پول لازمه

من  ازشوهرم خستم انگارن انگارمن ادمم وجوددارم

منم همین حال دارم ادم حسابم نمیکنه ارزشی برام قائل نیست

چبدونم والا اره خیلی جاها ادم خودش مقصره الانم اگربریم مشاوره درست میشه من همیشه کوتاه میام تو زندگی ...

لعنت بهمون ک بیپولیشونم میچسبع ب بدیای دیگشون باز انتخاب کردیم 

[QUOTE=236010494]منم همین حال دارم ادم حسابم نمیکنه ارزشی برام قائل نیست[/QUبخداخیلی خستم دوس ندارم دیگه باهاش بمونم

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید
اولین بارش بود؟یا کلا عصبیه؟

نه کلا من افسرده ناراحت لاشم میگه بگو چیه وقتی هم‌ میگم اینجوری میکنه عصبی نیست رو خانوادش حساسه منم‌توهین نکردم اروم گفتم قببلش بم بگو سررزده نگو ...وای نمیدونی چمیگفت...<< خاک بر سرم برا شریک خرم 😔برا انتخابم از پدر مادرم نمیگزرم و ....>>

[QUOTE=236010494]منم همین حال دارم ادم حسابم نمیکنه ارزشی برام قائل نیست[/QUبخداخیلی خستم دوس ندارم ...

برو مشاوره منم مشکل دارم بلد نیستیم چی بگیم چطو رفتار کنیم تو جامعه نبودیم و مردا نمیشناسیم

همه مادرشوهراهمینن کلا نفهم تشریف دارن مال منم همینه ساعت ۷ غروب زنگ میزنه داریم میایم شام..خداازش ن ...

مادر شوهر من فلجه وگرنه سرویس بودیم هرروز اما زبونش هست که دخالت کنه و حرف بزنه و دل بشکککنننه😔

لعنت بهمون ک بیپولیشونم میچسبع ب بدیای دیگشون باز انتخاب کردیم 

دقیییقققاااا تو این بدبختیو جهنم باز هواشو دارم میگم پول الکی خرج نکنم