2777
2789
عنوان

کی دلش گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 38 پست
برو مشاوره منم مشکل دارم بلد نیستیم چی بگیم چطو رفتار کنیم تو جامعه نبودیم و مردا نمیشناسیم

فایده نداره تای مدت خوبه بعددوباره همون اش وکاسه

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید

ای خداااا بحق ستاره های عالم ظلمی که در حقم کردن ازشون به سهم خودت بگیر ولی من سهم خودم می بخشم که تو ببخشیم تو قیامت .....

اونی که امضام میخونی دعا کن اخر عاقبت خودم و خونوادم به خیر باشه خیلی ممنون 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فایده نداره تای مدت خوبه بعددوباره همون اش وکاسه

همون یمدت هم خوب باشه ینی امیدی هست من اصلا شوهرم انقد تعصب داره پیش مشاور از خانوادش نمیخاد بگه منم دیگجرات نمیکنم چیزی بگم ولی تو دلم موند که چطور من و دخترم فروخت ...😔

مادر شوهر من فلجه وگرنه سرویس بودیم هرروز اما زبونش هست که دخالت کنه و حرف بزنه و دل بشکککنننه😔

خدا ان شاالله تقاص کارایی که کرده روازش میگیره..همشون همینن یه مشت فضول دخالت کن..فقط هردفعه که میان خونمون وحرف میزنن یه اتیش میندازن توزندگیمونومیرن هروقت میان خونم بعدش باشوهرم کلی دعوامیگیرم

خودتودوست داشته باش❤
خدا ان شاالله تقاص کارایی که کرده روازش میگیره..همشون همینن یه مشت فضول دخالت کن..فقط هردفعه که میان ...

زندگی ماهم همینه مشکل اخرمم اسفند دود نکردم رفت خونه خالش یادم نبود دود کنم ؛؛؛؛برگشت خونه  زندگی ماهم برگشتتتتت

زندگی ماهم همینه مشکل اخرمم اسفند دود نکردم رفت خونه خالش یادم نبود دود کنم ؛؛؛؛برگشت خونه  زند ...

نمیدونم چراپسراازوقتی که زن میگیرن عزیزمیشن واسه خوانوادشون.قبلا اصلا مهم نبودپسره باشه نباشه بره بیرون نره بیرون حالاکه زن گرفته هی زنگ میزنن امارمیگیرن کجارفتین کجانرفتین

خودتودوست داشته باش❤
نمیدونم چراپسراازوقتی که زن میگیرن عزیزمیشن واسه خوانوادشون.قبلا اصلا مهم نبودپسره باشه نباشه بره بی ...

والا زیر پوش جورابم نداشت همسر من ؛ما براش خریدیم ...