2777
2789
عنوان

مهمون سر زده 😑

187 بازدید | 19 پست

مامانم یه خاله داره هر سری بدون اطلاع میاد خونه مامانم با یه لشکر ادم برا وعده غذا هم میمونن. امروز عصرم سر زده با پسرش و عروسش و نوه هاش اومدن تازه نشسته بودن مامانم رفت اشپزخونه چایی بذاره خالش گفت نمیخواد زحمت بکشی  یه نون پنیری دور هم میخوریم قشنگ جای خودشو برا شام انداخت بعدم مامانم گفت خاله قرمه سبزی بار بذارم دوس دارین در اومده میگه اگه ماهیچه داری برامون بذار وسط برنج بچه ها بیشتر دوست دارن 😬حالا شاید بگین احساس راحتی میکنه ولی خدایی دیگه انقدم خوب نیس ادم راحت باشه . اصن ممکنه مامان من چیزی تو یخچالش نباشه . کاش حداقل قبلش زنگ بزنه بعد بیاد 

تاحالا برا شما هم پیش اومده ؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بیشتر ازسادگیه مامانت متعجبم تا پرروییه خاله

من خونه ی پدرم هم تا حالا دستور غدا ندادم.

چرا میزارین آدما اینجوری ازتون سو استفاده کنین

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
وای ماهیچه چقدر مامانت بزاره ک به اون همه ادم برسه ماهیچع خیلی گرونه

بخدا اخرم براشون درست کرد بس که مامانم ساده هس همیشه هرکی از راه میرسه انگار رستوران میان خونه مامانم

بیشتر ازسادگیه مامانت متعجبم تا پرروییه خاله من خونه ی پدرم هم تا حالا دستور غدا ندادم. چرا میزاری ...

مامان من بیچاره از اول زندگیش تاحالا میزبان بوده حالا هروقتم خودش بره ی جایی باید گشنه برگردن خیلی سادس مامانم

خودتون رو دادید  همون نون پنیر با گوجه میوردید    روی خوس نشون میده مامانت پررو شدن ه ...

باورت میشه خواهر و برادرای بابام همیشه تنها جایی ک میرن مهمونی خونه بابامه اخه هم بابام هم مامانم دیگه زیادی دست و دلبازن

باورت میشه خواهر و برادرای بابام همیشه تنها جایی ک میرن مهمونی خونه بابامه اخه هم بابام هم مامانم دی ...

حالا خدا کنه وضع مالیه پدرت در حد خیلی عالی باشه و گرنه این سادگی کلا به ضرر شما بچه ها تموم‌میشه

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
حالا خدا کنه وضع مالیه پدرت در حد خیلی عالی باشه و گرنه این سادگی کلا به ضرر شما بچه ها تموم‌میشه

معمولیه ولی خب خداروشکر بد نیس . معتقدن ادم سفره دار هیچوقت سفرش خالی نمیشه اما من دیگه لجم میگیره بعضی وقتا