دیدید سحر یا همون سی سی هیچ کس تو زندگیش نبود و بهش تهمت زدند و در اصل شوهرش خیانت کرده بود .چقدر سی سی خوشگل و زن جدید همسرش زشت.نرید زن جدید فالو کنید که فالووراش بره بالا.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقد بدبختی اینا همش از بدبختیته بیچارگیته حتی نمیتونی اینجا تبادل نظر کنی یبار از نزدیک ندیدیش سی سیو هرچند من بدم نمیاد ازش اما مثل تو دستمال کشی هم نمیکنم نشستی پای قضاوت زندگی بقیه برو زندگی خودتو فکرشو بکن بیچازه
صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
چون اسمی از سحر نبرد که سحر بتونه شکایت کنه فقط گفت یک نفر ....خدا به موقعش میذاره توکاسه این خانم
خب شکایت نکنه هممیتونست تو استوری بگه ک اینطور نیس اون که از کاسه بشقاب تو انباریش تیکه میندازه نمیتونه سکوت نکنه راجب این چیزی نگه دیگه ریپ نزن بیشتر دلم به حالت سوخت عزیزم موفق باشی
صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
سی سی طبیعی هست حتی عمل بینی هم نداره بدون آرایشم گذاشت خیلی ناز و معصوم بود این دختر
اخع چطور میگین عمل بینی نداره؟ خودش صدبار گغت عمل کردم .درسته ی عمل بینی داشته ولی موهاش ک همیشه رنگ کرده و کراتین هست و چشممش همش لنز هست و مژه اکستنشن و ابرو لیفت و صدجور ارایش داره .این اصلا هیچ جاش طبیعی نیست ،بنظر منم خوشگل هست ولی با وجود همه اینکارا زیباست