2777
2789
عنوان

سی سی

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 38 پست

شما چندسال باهاش زندگی کردی ک می‌شناسیش ؟؟

ساره تو پیشنهاد بهش تیکه انداخته بود ک بعضیا با وجود متاهلی برا دوسپسرش پرشیا سفید خریده بود منظورش سی سی بود نمیدونم راست و دروغش گردن خودش 

اما کلا نمیشه گف کدوم راسته کدوم دروغ گفتن

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

کجاش خوشگله؟عمل بینی ،لیفت ابرو ژل لب با کلی آرایش ‌و اکستنشن مژه بازم چاق و با کلی افکت ویدیو میذار ...

من هیچ کدومو نمیشناسم الان کنجکاو شدم برم سرچ کنم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

کجاش خوشگله؟عمل بینی ،لیفت ابرو ژل لب با کلی آرایش ‌و اکستنشن مژه بازم چاق و با کلی افکت ویدیو میذار ...

حالا نه که سی سی بنده خدا هیچ عملی نداره کامل نچراله😐بعدم عزیزم اینا بااین حاشیه ها دارن میلیاردی پول درمیارن بیخیال

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
شما چندسال باهاش زندگی کردی ک می‌شناسیش ؟؟ ساره تو پیشنهاد بهش تیکه انداخته بود ک بعضیا با وجود متا ...

خب زن دوم‌ میاد بگه من خوبم؟ تو‌حرف ساره را باور میکنی؟ روزی چندبار خانم های این پیج بهشون خیانت میشه.حق با همسر اول یا تازه وارد؟

حالا نه که سی سی بنده خدا هیچ عملی نداره کامل نچراله😐بعدم عزیزم اینا بااین حاشیه ها دارن میلیاردی پ ...

سی سی طبیعی هست حتی عمل بینی هم نداره بدون آرایشم گذاشت خیلی ناز و معصوم بود این دختر

خب زن دوم‌ میاد بگه من خوبم؟ تو‌حرف ساره را باور میکنی؟ روزی چندبار خانم های این پیج بهشون خیانت میش ...

نمیگه من خوبم اما تهمت ب این بزرگی هم نمیزنه ب کسی ک کاری نکرده ب طبع این چنین بود سی‌سی از خودش دفاع میکرد اونم تیکه کم نمیندازه ب ساره ولی جواب اینو چیزی نگفته بود

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

سی سی طبیعی هست حتی عمل بینی هم نداره بدون آرایشم گذاشت خیلی ناز و معصوم بود این دختر

خودش گفته دوران عقدش عمل بینی کرده

شما انکار میکنی؟🤣

بعدم بدون آرایشش با کلی عمل و آرایشه

برو بابا چقدر ساده ان بعضیا

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
نمیگه من خوبم اما تهمت ب این بزرگی هم نمیزنه ب کسی ک کاری نکرده ب طبع این چنین بود سی‌سی از خودش دفا ...

دقیقا اینقدر ادعاش میشه از کسی که بهم تهمت بزنه شکایت میکنم

چطور در مقابل اینا چیزی نگفت؟؟؟

شکایت نکرد؟

واسش مهم نبود مثلا🙄

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
نمیگه من خوبم اما تهمت ب این بزرگی هم نمیزنه ب کسی ک کاری نکرده ب طبع این چنین بود سی‌سی از خودش دفا ...

دنیا برعکس شده .امیدوارم یه روزی دچار سرنوشت سی سی بشی و خیانت ببینی تا حالت جا بیاد

نکنه شما زن دومی؟ یا نفر سوم یه رابطه دو نفره؟

شما نکنه خودت ساره هستی  

خودش گفته دوران عقدش عمل بینی کرده شما انکار میکنی؟🤣 بعدم بدون آرایشش با کلی عمل و آرایشه برو با ...

همینو بگو تازه چشاش ازبس لنز گذاشته نزدیکه کور شه،،یه بار فاز دختر روسی برداشته بود😂

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️
دقیقا اینقدر ادعاش میشه از کسی که بهم تهمت بزنه شکایت میکنم چطور در مقابل اینا چیزی نگفت؟؟؟ شکایت ...

چون اسمی از سحر نبرد که سحر بتونه شکایت کنه فقط گفت یک نفر ....خدا به موقعش میذاره تو‌کاسه این خانم

نکنه شما زن دومی؟ یا نفر سوم یه رابطه دو نفره؟

برو بابا شما توهم توطئه داری

نکنه شما سی سی هستی🤣

والا من مجردم تو رابطه ای هم نیستم با افتخاااااار🙋‍♀️