2777
2789
عنوان

سی سی

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 38 پست
دنیا برعکس شده .امیدوارم یه روزی دچار سرنوشت سی سی بشی و خیانت ببینی تا حالت جا بیاد

بدبخت بیچاره تاپیک زدی تبادل نظره نظرمو گفتم تو بشین خونتو دوغتو بنوش دستمال کشی سی سی و بکن  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

همینو بگو تازه چشاش ازبس لنز گذاشته نزدیکه کور شه،،یه بار فاز دختر روسی برداشته بود😂

من خودم چشم رنگیم اینقدر بدم میاد یکی لنز میذاره واسه خودش شعر چشم رنگی میخونه و همم میگن وای چشماش چه رنگی داره😑

قشنگ بهم برمیخوره

ولی بعد میگم ولش کن بابا ارزششو نداده

حتما دوس داشته رنگی بشه نشده دیگه

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس سعی کن طرفدار زن دوم ها نباشی

میخواستی تا آخر عمرش ازدواج نکنه مهدی؟

چقد بدبختی اینا همش از بدبختیته بیچارگیته حتی نمیتونی اینجا تبادل نظر کنی یبار از نزدیک ندیدیش سی سیو هرچند من بدم نمیاد ازش اما مثل تو دستمال کشی هم نمیکنم نشستی پای قضاوت زندگی بقیه برو زندگی خودتو فکرشو بکن بیچازه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

پس سعی کن طرفدار زن دوم ها نباشی

من طرفدار زن دوم ها نیستم بخدا

از کلشون متنفرم واقعا

فرقیم نداره واسم

ولی اون بعد طلاق دوباره ازدواج کرده

اون میشه ازدواج مجدد نه زن دوم

سی سی هم ازدواج میکنه دوباره

شما نگران اون نمیخواد باشی

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!
چون اسمی از سحر نبرد که سحر بتونه شکایت کنه فقط گفت یک نفر ....خدا به موقعش میذاره تو‌کاسه این خانم

خب شکایت نکنه هم‌میتونست تو استوری بگه ک اینطور نیس اون که از کاسه بشقاب تو انباریش تیکه میندازه نمیتونه سکوت نکنه راجب این چیزی نگه دیگه ریپ نزن بیشتر دلم به حالت سوخت عزیزم موفق باشی

من طرفدار زن دوم ها نیستم بخدا  از کلشون متنفرم واقعا فرقیم نداره واسم ولی اون بعد طلاق دوبا ...

وای خدا این دیگه کیه میگه زن دوم زن دوم انگار تو زندگیشون بوده خبر داره خود پدرومادر اونا درجریان زندگی اینا نیستن ک ایشون میدونه باخبره

وای خدا این دیگه کیه میگه زن دوم زن دوم انگار تو زندگیشون بوده خبر داره خود پدرومادر اونا درجریان زن ...

دقیقا

زندگی که تا یه هفته قبل طلاق هرگونه اختلاف توش رد میشد و انکار میشد با قاطعیت،

ما چی میدونیم ازش که حرص بخوریم؟

سی سی طبیعی هست حتی عمل بینی هم نداره بدون آرایشم گذاشت خیلی ناز و معصوم بود این دختر

اخع چطور میگین عمل بینی نداره؟ خودش صدبار گغت عمل کردم .درسته ی عمل بینی داشته ولی موهاش ک همیشه رنگ کرده و کراتین هست و چشممش همش لنز هست و مژه اکستنشن ‌و ابرو لیفت و صدجور ارایش داره .این اصلا هیچ جاش طبیعی نیست ،بنظر منم خوشگل هست ولی با وجود همه اینکارا زیباست