2777
2789
عنوان

هرچه میخواهد دل تنگت بگو‌ به ...

| مشاهده متن کامل بحث + 11814 بازدید | 928 پست

دل تنگم میخواد بگه 

خسته شدم بسه دیگه 

این دنیا دیگه جای قشنگی برای زندگی نیست 

نفسمون بریده 

پلیدی دنیا راگرفته 

جان مادر پهلو شکسته زودتر بیا آقاجان 

ماخسته شدیم ....😭😭😭😭

پسرم عشق مامانشه دخترم تاج سرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن والانس من الاولین و الاخرین آمین یا رب العالمین ...اللهم عجل لولیک الفرج به غربت حضرت زینب سلام الله علیها 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲😭😭😭😭😭😭😭

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

خدایا ب همسرم سلامتی بده خدایا به زندگیمون برکت بده خدایا مارو از فقر نجات بده خدایا خودت بچمو سالم بزار بغلم

برای سلامتی خودم و همسرم صلوات میفرستی؟ خیلی احتیاج دارم... الهم صل الله محمد و آل محمد و عجل فرجهم
متشکرم که میزبانان بسیار خوبی هستید 😘💚

😊🌹🌹🌺💐💐

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

اقا کاش نگام کنی کااااااااااااش کاش از این انتظار در بیاری کااااااااااااااش اقا دیگه تحمل ندارم چرا جوابمو نمی دی اخه من پست من حقیر من ذلیل شما که خوبی شما که نهااااااایت ومعدن حلم ورحمتی چرا نگام نمی کنی اخه چقد التماس کنم چقد نذرونیاز کنم پس کی اقا پس کی منو لایق جواب دادن میکنی  کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭