2777
2789
عنوان

هرچه میخواهد دل تنگت بگو‌ به ...

| مشاهده متن کامل بحث + 11814 بازدید | 928 پست

دیروزحالم جهنم بود اما امروز آرومم کردی. خدایا عاشقتم فهمیدم حکمت توبود.. خواستی بهم تلنگر بزنی تاانقدرناشکری نکنم خدایا شکرت کمکم گن انقدری رشدکنم تاموقع سختیا بهت نگم چرا وبازم مثل روزای خوشم شکرت کنم خدایا ازت شرمندم 

@elham6571     هرچه می خواهد دل تنگت بگو... 🌺🌺🌺

ممنون گلم که منو تگ کردی😍😘💚💫

خدایا خودت میدونی دوست دارم ی روزی منم مثل همه ی مادرها حس شیرین مادری رو حس کنم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنونم از دعای قشنگتون حاجت روا انشاالله 

خواهش میکنم عزیزم 🌺

خیلی ممنونم 😊🌷

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
عزیزم اشکمو درآوردی ...😊❤️ ان شاءالله خواسته دلت با صلاح خداوند یکی باشه 🌷 ان شاءالله اگه قرا ...

ممنونم عزیزم،ممنونم که برام به زیباترین شکل دعا کردی...

انشالله خدا هرچی میخوای بهت بده❣️🌿

راستش من هیچبو به زور از خدا نمیخوام،

دنیا رو هم بی رضایت خدا نمیخوام...

همیشه دعا میکنم که خودش اگه دوست داره با سلیقه ی خودش برای من و عشق دورم یه خونه ی امن بسازه که کنار هم زندگی کنیم...

همیشه بهش میگم‌ من راضیم به رضایتت و تو رو وکیل و معمار این عشق زیبا میدونم...

من عشقمو با رضایت خدا میخوام و خود خدا هم میدونه که پناهی جز آغوش پرمهر پروردگارم ندارم...

خودش خبر داره که چشم هام به ید قدرتشه و از همون ابتدای شروع رابطه ی من و عشقم،به خودش توکل کردم و از خودش خواستم...

میدونم که با همه ی روسیاهیم هنوزم دوستم داره و صدای قلب بینوامو میشنوه...

الانم ازش میخوام اول اول ظهور مهدی فاطمه رو بهمون هدیه‌کنه،

دوم همه ی خیرهای عالم رو  نسیب شما کنه ودر اخرهم نگاهی به چشم های منتظر من بندازه و چشم و دلمو با وصال یارم روشن کنه...

پناه به آغوش امن خودش🌿♥️

التماس دعاخواهرجان  میشه بادل مهربونت دعاکنی برای ازهم نپاشیدن زندگیم؟میشه دعاکنی شریه زن هرزه ...

عزیزم حتما برات میکنم🌺 

اندکی صبر فرج نزدیک است.

یکم صبر کن همهه چی درست میشه 

خداوند حواسش بشما و بچه هات هست حتی لحظه ای ازت غافل نیست 

مطمئنم ازین مرحله سخت زندگیت با صبوری سربلند بیرون میای.

الهی بحق حضرت زهرا س دعای خاص آقا صاحب الزمان عج بدرقه راه زندگیت  و شادی همیشگی نصیب دلت 🤲

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم 🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
ممنون گلم که منو تگ کردی😍😘💚💫 خدایا خودت میدونی دوست دارم ی روزی منم مثل همه ی مادرها حس شیرین م ...

ان شاءالله این حس ناب رو تجربه میکنی بحق حضرت زهرا س🤲

عزیزم حتما برات میکنم🌺  اندکی صبر فرج نزدیک است. یکم صبر کن همهه چی درست میشه  خداو ...

ممنونم چقدرپیامت پرازارامش بود چندین بارخوندم😭😭مطمئنم که هروقت آقامون اباصالح المهدی (عج)روصدامیزنم کمکمش روسریع حس میکنم

یا امام زمان کمکم بتونم پر قدرت و شکست ناپذیر درس بخونم تا سه سوته فرهنگیان قبول بشم خبلی نا امید و ...

ان شاالله خدا بهتون توان جسمی و روحیش رو بده.‌ تو این مسیر موفق بشید.‌

پیشنهاد میکنم ثواب درس خوندن تون رو هدیه کنید به آقا امام زمان. نیروتون چندین برابر میشه. حتما لطفشون شامل حالتون میشه.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
ان شاءالله این حس ناب رو تجربه میکنی بحق حضرت زهرا س🤲 اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم 🌹 ...

ممنون ان شاالله حاجت روا بشی💚😘

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
ممنونم عزیزم،ممنونم که برام به زیباترین شکل دعا کردی... انشالله خدا هرچی میخوای بهت بده❣️🌿 راستش ...

احسنت بشما 👏

احسنت احسنت دختر عاقل 😍

الهی امین الهی امین 🌺

ممنونم ازت بخاطر تمام دعاهای خیرت عزیزمهربون ❤️💐🏵️

الهی بهترینها نصیبت 

التماس دعاخواهرجان  میشه بادل مهربونت دعاکنی برای ازهم نپاشیدن زندگیم؟میشه دعاکنی شریه زن هرزه ...

ان شاءالله آرامش به زندگیتون برگرده دوست خوبم🤲😔

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#  

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
آقا اجازه! این دو سه خط را خودت بخوان! قبل از هجوم سرزنش و حرف دیگران آقا اجازه! پشت به من کرده ...

😔

ممنون گلم که منو تگ کردی😍😘💚💫 خدایا خودت میدونی دوست دارم ی روزی منم مثل همه ی مادرها حس شیرین م ...

ان شاءالله به زودی حس مادری رو تجربه کنی عزیم🤲

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ#