عید است و دلم خانهی ویرانه بیا این خانه تکاندیم ز بیگانه بیا
یک ماه تمام میهمانت بودیم یک روز به مهمانی این خانه بیا
عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان
🔸بزرگے میگفت:
🔹هیچ پناهگاهے از امام زمانمان محکمتر نیست
🔸و نه هیچ فریادرسے از ایشان دلسوزتر و مهربانتر،
🔹و نه هیچ مشکل گشایے از او تواناتر
🔸و نه هیچ دستے از او کریمتر و بخشنده تر
🔹امتحان کنیم...
🔸امام زمانمان را صدا بزنیم و با او سخن بگوییم و از "او" بخواهیم.
به این تاپیک دعوت هستی. دوستانت رو هم صدا بزن. حرفی و حاجتی و... داری بهش بگو. بیا در حق همدیگه و برای فرج امام مهربونمون دعا کنیم. به امید اینکه عیدی یک ماه روزه داری ما فرج آقا باشه.
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
⚘الســـــــــــــلام علیکــــــــ یامـولانا یا صـاحب الزمـان (عج)⚘
باباےخوبم سلام چندیست که برایت سخن نگفته ام دلتنگت شده ام شرمسارم ودلشکسته آمده ام باکوله بارےازغم مرامیپذیرے؟
آقاجان سیاهےگناهان،آسمان شهرمان رافراگرفته است دلهایمان مانندآسمان این شهرسیاه وکدرشده اند همه خسته اند هواےباریدن ندارےمولاےمن؟
واژه هادرگیرم کرده اند قلم شرمساراست ازبراےغیرتو نوشتن روےنگاه کردن ندارم آقاجان امااین تویےکه مهربانیت زبان زدآسمانها وزمین است این تویےکه بخششت راحتےموران زمین وپرندگان آسمان هم میدانند حال برگشته ام بادلےشکسته که مهرغیرتورادرآن جاےداده بودم حال آمده ام با دستانےخالے رویے سیاه
پدرم مگذارچشمانم براےکسےغیرتوبگرید مگذارقلبم براےکسےغیرتوبتپد بیاوصاحب این دل باش یاصاحب الزمان(عج).
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
طلوع نزدیک است اگر بخواهیم ظهور تو زیباتر از ظهور همهی زیباییهاست چشم به راه زیباترین بهاریم ...
دیگر دلتنگی هایمان مخصوص شبهای جمعه نیست. روز به روز و لحظه به لحظه دلتنگ آمدنت هستیم. آقاجان تنها امید ادامه زندگیمان تپشهای قلب شماست. گویی بی قراری دلهای ما از شوق دیدار شماست. آقا بگو که آمدنت نزدیک است! آقاجان دیگر از انتظار نگو از وصال بگو. از پایان جمعههای بی تو بگو! آقاجان بگو که به زودی هدهد صبا خبر از آمدنتان را نوید میدهد. بگو که میآیی و مرهم دلهای شکسته و خستهی ما میشوی. بگو که دیگر غریب نیستیم.
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدالله الحسین علیهالسلام فقط ظهور امام زمانم