2777
2789
عنوان

خاک تو سر هر چی خواستگاره اَه😐

981 بازدید | 51 پست

من خودم یکیو دوستدارم و منتظریم شرایط اوکی شه ازدواج کنیم

حالا هفته ای یدونه خواستگار سیریش میاد و من هررررچی شرط میزارم قبول میکنن خونوادمم میگن شرایط طرف خوبه شروطت رو هم قبول میکنه چرا میگی ن؟؟؟

امشبم با پدر و برادرم بحثم شد سر خواستگار 😪

چیکار کنم خدایااااا 😩

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیننننن منی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ببین بدبختیههههه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️از شانس حالا من به خونوادم نگفتم با یکی تو رابطم می‌خوامش اونم منو میخواد😂اینا هم گیر دادن چرا فلانیو قبول نمیکنی؟اومده خواستگاریت خودش اله بله خونوادش هم خوبه شرایطتو قبول کردن...🤦🏻‍♀️یکی نیس بگه بابا من دردم اینه یکی دیگه رو می‌خوام😂😂😂گیر کردیم به قرآن 

Dᴏɴ'ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs..🌱
اونی ک منتژرشی خب بگو یه اقدامی کنه وگرنه رد کردن خودسرانه خواستگار بخاطر یه پسری ک معلوم نیس واقعا ...

الان نمیتونه 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

حالا این اعصاب خوردیا به کنار به رلمم میگم باهام دعوا می‌کنه قهر می‌کنه اصن یه وضعیه😂😂🤦🏻‍♀️میگه تو اجازه ندی کسی نمیاد 

آقای دست من نیست که یارو میاد دیگه😂

Dᴏɴ'ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs..🌱
عیننننن منی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ببین بدبختیههههه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️از شانس حالا من به خونوادم نگفتم با یک ...

فقط ما همدیگه رو درک میکنیم 🥺 

تو چندسالته؟

حالا این اعصاب خوردیا به کنار به رلمم میگم باهام دعوا می‌کنه قهر می‌کنه اصن یه وضعیه😂😂🤦🏻‍♀️میگه ...

وای دقیقااااااا ما هم دعوامون شد 🥺😂

داری با بختت بازی میکنی سیلی نقد بهتر از حلوای نسیه هستش

میشه بعد چندین سال ی نفرو ول کرد؟؟؟

کاش این رسم گندخواستگاری برداشته میشد ما راحت میشدیم باکلاس زندگی میکردیم

لایک و هزاران لایک