2777
2789
عنوان

خاک تو سر هر چی خواستگاره اَه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 51 پست
اگ میخادت دل لرزیدن نداره وقتی دوسش داری هیچکی مث عشق ادم نمیشهههه

پس یعنی من عشقم واقعی نیس 🥺

چون ی بهترو میبینم میگم چ خوبه و...

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
پس یعنی من عشقم واقعی نیس 🥺 چون ی بهترو میبینم میگم چ خوبه و...

وااا عززیززم 😁

ب نظرم آدم کسیو ک دوست داره حتی اگ بهترینام بیان خواستگاری اصلا هیچکسو نمیبینه جز عشقشو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا اومدن خواستگار یه درده،نیومدنش یه درد😐 دیگه وقتی از این دربه داغونا میاد که دیگه خیلی بده،اد ...

کلا این رسم زشتو توهین امیزه مگه ادم کالاس که بیان به خوانشبعد مهریه بدن خیلی زشته ادم جلو خانوادش خجالت میکشه باید یه بنگا ه ازدواج بزنن هرکی هروخ خاص ازدواج کنه بره اونجا باتوجه به شرایطش و معیاراشون به هم معرفیشون کنن یا دونفر که همو دوس دارن باهم ازدواج کنن چه رسمه زشتیه

نظر شما محترم ولی،من دیدم به ازدواج این نیست

خب اگه اونکارو کنن هروخ کسی حس کرد به ازدواج احیاج داره میتونه ادم مناسب خودشو پیدا کنه نه اینطوری هی جلو خانوادش خجالت بکشه بعدم ندونه چطوری جواب منفی بده که به خونواده شازده توهین نشه

وای دقیقااااااا ما هم دعوامون شد 🥺😂

بدبختی اینجاست الان رلم شرایط ازدواج نداره منم نمی‌خوام تحت فشار قرار بدمش وگرنه بخدا به خونوادم میگفتم اینم میومد خواستگاریم تموم میشد میرف

هر چند میدونم خونوادم مخالفت میکنن 😂😂😂کلا مصیبتیه ازدواج کردن ما به نظرم

Dᴏɴ'ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs..🌱
بدبختی اینجاست الان رلم شرایط ازدواج نداره منم نمی‌خوام تحت فشار قرار بدمش وگرنه بخدا به خونوادم میگ ...

رلت چند سالشه چرا نمیاد؟ 

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
رلت چند سالشه چرا نمیاد؟ 

رلم همسن خودمه جفتمون سال دوم کنکور هستیم ولی دوست خونوادگی هستیم و از بچگی می‌شناسمش و الان یه ساله باهم رل زدیم 

خودت میبینی عزیزم واقعا وضع جامعه بده الان من نمی‌خوام تحت فشار قرارش بدم می‌خوام هر وقت تونستی خودش این پیشنهاد و به من بده

Dᴏɴ'ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs..🌱
رلم همسن خودمه جفتمون سال دوم کنکور هستیم ولی دوست خونوادگی هستیم و از بچگی می‌شناسمش و الان یه ساله ...

من همسن تو بودم رل زدم با عشقم 

امیدوارم در اینده پشیمون نشی❤️🥺