2777
2789

گفتم چ خبر شده باز🤦🏻‍♀️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من داداشم عسلویه مهندس هست میگه گرمه  البته الان قابل تحمله اگر میخواید برید همین روزا برید ما ...

اخه بچه یکساله همرامونه بعد چادر هم هستیم نمیدونم بشه یا ن

دلم یه, شادی از ته دل, میخواد.. 

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل...

در کل اگه از نظر گرمای طول روز مدنظرته بهترین زمان برای سفر به بوشهر طبق این نمودار (نقطه چین قرمز رنگ) اواسط دسامبر میلادی یا اواسط ژانویه است. الان که توی May میلادی هستیم، گرم ترین روزای بوشهر به طور میانگین 46 درجه ان و این روند سیر افزایشی داره تا جایی که اواسط جولای به 50 درجه میرسه و از اونجا به بعد یواش یواش سیر کاهشی پیدا میکنه.

کسی از رامسر هست .هوای اونجا چطوره میخواستیم فردا بیایم اگه هواخوب باشه

میتونی اقلیم آب و هوایی هر منطقه رو با سایت meteoblue برای سفرات چک کنی تا بتونی زمان مناسب برای سفر رو برنامه ریزی کنی و یه کلیتی از آب و هوای اون منطقه به دست بیاری. مثلاً برای رامسر توی همین ماه فعلی میلادی (May) به طور میانگین 5.2 روز آفتابیه، 22.5 روز بارش هست، 16 روز نیمه ابریه و 9.8 روز کاملاً پوشیده از ابره. در مورد دما توی این ماه به طور میانگین 13.8 روز دما بالای 20 درجه است و 4.7 روز ممکنه بیشتر از 25 درجه بشه. توی ماه May احتمالش کمه که دما بالای 30 درجه بشه اما توی ماه های آتی رامسر چندین روز دمای بالای 30 درجه داره.

https://www.meteoblue.com/en/weather/historyclimate/climatemodelled/ramsar_iran_117773

میتونی اقلیم آب و هوایی هر منطقه رو با سایت meteoblue برای سفرات چک کنی تا بتونی زمان مناسب برای سفر ...

ممنونم 🙏🙏

همین مجازات تو را بس، که من دیگر تو را آن طور که میدیدم، نمیبینم💔