2777
2789
عنوان

دیشب به کسی که دوستش دارم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2957 بازدید | 187 پست
یه مرد خوب که بیاد خواستگاریت چنان زندگیت قشنگ میشه که هر وقت این آقایی که الان دلت می خوادش رو ببین ...

نه ترا خدا دارم دق میکنم اون بالایی میبینه دارم چه زجری میکشم نمیتونم بهش فکر نکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی نمیتونه دوستم داشته باشه؟ 

میگم اگر قرار بود مهر شما بیوفته ب دلش همو نگاه اول واسش کافی بود میگم ک خودتو با ترفند جا ندی تو دل کسی بذار عشق خودش سمتت بیاد

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار
منظورت اینه که بهش فکر کنم فقط به خودش فکر کنم؟ 

نه منظورم اینه که سعی کن خودتو رها کنی از فکرش.من نتونستم رها بشم ازش واسه همین به در و دیوار زدم خودمو و اخر زندگیمم شد این. اما تو سعی کن فراموشش کنی هرچند سخت و زجراور. و بعدش یه زندگی جدید شروع کنی بدون اثری از اون ادم.اونموقعس که درباره ی همه چی میتونی درست تصمیم بگیری

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
میگم اگر قرار بود مهر شما بیوفته ب دلش همو نگاه اول واسش کافی بود میگم ک خودتو با ترفند جا ندی تو دل ...

آره درسته ممنونم ولی از خدا میخوام خودش مهرمو تو دلش بزاره

باشه توکل میکنم ولی خدایا خیلی سخته 😓 دارم مینی م دیشب نتونستم بخوابم  

میدونم خیلی سخته فراموش کردنش ولی یه چند مدت سختی بکشی بهتر از اینه که یه عمرپاسوز عشق یه طرفه بشی و زندگیتو خراب کنی

بعدم عزیزم مردا همین که بفهمن طرف دوستشون داره دیگه دلزده میشن و کناره گیری میکنن طبیعتشون اینه

بی توقع مهربان باشیم...
نه منظورم اینه که سعی کن خودتو رها کنی از فکرش.من نتونستم رها بشم ازش واسه همین به در و دیوار زدم خو ...

طوری هست ارتباط کاری مون مجازی هست بالاجبار

به اون خدایی میپرسی خیلی سخته الان نمازمو میرم بخونم برمیگردم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792