2777
2789
عنوان

دیشب به کسی که دوستش دارم گفتم

2957 بازدید | 187 پست

گفتم شما هیچ حسی به من دا ین؟ گفت راستش نه منم گفتم فکر کردم شما حس به من دارین گفتم الکی خواستگار هامو رد نکنم گفت با این حرفتون صورت مساله رو حذف کردین 

به نظرتون راهی هست که دوستم داشته باشه 

ترا خدا به حق این لحظات بگین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گند زدی 

ب عبارتی 

ر*د*ی 

چ‌بگیم ما خو

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم
درسته ولی دوستش دارم 

ولش کن برو پی زندگیتتتتت

این عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا یا ایات کرسی بخون اگه خوندی بهم بگو منم برات می خونم🥰من ان دختر نبستم که وقتی که خیابون راه میرم میگن این با من بوده من ان دختری هستم وقتی تو خیابون راه میرم میگن کاش مال من بود😍

وی تورا دختری آویزون میداند

و کاربیخ پیدا کرده 

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

خیلی شجاعت داشتی که این سوالو ازش پرسیدی من بودم از ترس جواب منفی اصلا مطرح نمیکردم ولی کارت عاقلانه بوده تکلیف خودتو مشخص کردی. بسپار به خدا اگر صلاح باشه جور میشه

.