2777
2789
عنوان

دیشب به کسی که دوستش دارم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2957 بازدید | 187 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وی تورا دختری آویزون میداند و کاربیخ پیدا کرده 

نه من چون خواستگار میاد بهش گفتم خواستگار دارم درقالب خواهری بهش گفتم اگه خواهرتون بود براش خواستگار میومد ودلش یه جای دیگه بود چکار میکردین 

واقعا ؟وای چکار کنم سه ساله بهش فکر میکنم 

فراموشش کن، اصلا ده سالم باشه که بهش فکر کنی ازین به بعد فراموشش کن.گوش بده ، طرف نمیتونه دوستت داشته باشه و اگه خیلی اصرار کنی ممکنه بخواد امتحانی کنارت باشه و بعدش میبینه نمیتونه دوستت داشته باشه و میره و دلت میشکنه. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.
خیلی شجاعت داشتی که این سوالو ازش پرسیدی من بودم از ترس جواب منفی اصلا مطرح نمیکردم ولی کارت عاقلانه ...

سخته ولی باید میدونستم الانم دعا میکنم آخرین حربه برای عشقم دعا هست گر تا الانم دعا میکردم از الان به بعد با تمام وجود دعا میکنم 

فقط از خدا بخواه که اگه زندگی با این آدم به نفع و صلاحته که خدا خودش مهرتو تو دلش بذاره و اگه این آدم قسمتت نیست بازم خدا خودش مهرشو از دلت بیرون کنه و به جاش کسی که قسمتته سرراهت قرار بده 

فقط توکل برخدا کن و نتیجه رو به خودش بسپار ان شاءالله بهترینها نصیبت بشه

بی توقع مهربان باشیم...
فراموشش کن، اصلا ده سالم باشه که بهش فکر کنی ازین به بعد فراموشش کن.گوش بده ، طرف نمیتونه دوستت داشت ...

الان یه یع ماهی کاری بهش ندارم بعدش دوباره به بهانه کارم میرم پیشش

فقط از بخواه که اگه زندگی با این آدم به نفع و صلاحته که خدا خودش مهرتو تو دلش بذاره و اگه این آدم قس ...

باشه توکل میکنم ولی خدایا خیلی سخته 😓 دارم مینی م دیشب نتونستم بخوابم 

ببین یاد خودم افتادم

واسه من طرف فامیل دورمون بود. هرموقع منو میدید ازم چشم برنمیداشت.یبار به یه بهانه ای شمارش رو بهم داد خلاصه. بهش پیام دادم بعد یمدت. چندروزی حرف زدیم و گذشت. یجا بهش گفتم غرورم برام مهم نیس چون عاشقتم. گفت راستش من خیلی معمولی دوستت دارم .باید باهم بیشتر آشنا بشیم اول.انگار اب یخ ریختن روم.گفتم ولی جور دیگه ای نشون دادین.گفت معذرت میخوام و مقصر منم که رفتارم باعث شد جور دیگه ای فکر کنی و منم چون بهم برخورده بود گفتم بهتره دیگه تمومش کنیم. ولی توی دلم تموم نشد و واسه فراموشیش با یکی دوست شدم و ازدواج کردم که اشتباه بود و به جدایی رسید بخاطر فشارای روحیم دوباره یه ازدواج اشتباه کردم. 

الان هردو متاهلیم و گاهی توی مهمونیا همو میبینیم.توی عروسیش هم بودم من.حتی چند دقیقه با عروس و داماد توی اسانسور تنها شدم.بااینکه متاهل بودم اما یه حس عجیبی داشتم. خلاصخ بگم این عشق زندگیمو نابود کرد .تو مثل من نشو.به خودت بیا

کاربری دوباره دونفره شد . دو دوست یک متاهل بهار و یک مجرد الهه . قدر خودتو بدون خودتو در آغوش بگیر .از تو فقط یه دونه هست مهربون ❤️
نمیتونم به نظرتون راهی هست  یعنی دیگه راهی نیست😭

یه مرد خوب که بیاد خواستگاریت چنان زندگیت قشنگ میشه که هر وقت این آقایی که الان دلت می خوادش رو ببینی به گذشته خودت نیشخند می زنی ، شاید یه شیشکی بزنی به خودت که خوب شد عاقلانه عمل کردم و زندگیم رو نجات دادم ..