2789
عنوان

دلگیرم 😥😢😭😭😭😭😭😭

359 بازدید | 41 پست

دلگیرم از اینکه مادرشوهرم اینقدر به دخترش محبت میکنه  ،جالب اینجاست میدونه دخترش برا کمک و مال و اموال میخوادش باز خودشو میزنه به اون راه  نگین از کجا میدونی چون دارم میبینم !!! اونوقت مامان  با این که وضع و اوصاعش بهتره  تازه من محبتش میکنم مالی وغیرمالی و اصلا ازشم چیزی نمیخوام  باز چرت و پرت میگه و محبت نمیکنه و کمکی هم نمیکنه   خواهشا اونهایی که میخوان توهین کنن یا حرف بی ربط بزنن نیان ممنون   صرفا دلگرمی چرا اخه۰😪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه مادر شما رو که نمیشه الان وقتی سنی ازش گذشته تغییر داد

یه بار باهاشون صحبت کنید بهشون بگید به حمایت عاطفی ایشون نیاز دارید.ولی با ارامش

شاید هم مشکل حل شد

من یتوکل علی الله فهو حسبه💚
دیگ هر کسی هر ادمی یه جوره نمیشه هم ادمارو عوض کرد

راست میگی مشاور هم گفت تعییر ناپدیرن  لجم میگیره از مادرشوهرم بدم میاد دلم نمیخواد برم خونشون  دلم نمیخواد بلینمشون

راست میگی مشاور هم گفت تعییر ناپدیرن  لجم میگیره از مادرشوهرم بدم میاد دلم نمیخواد برم خونشون&n ...

خب یکم سر سنگین تر باش باهاش دلیلش رو پرسید اگه بگو دلگیرم و گلایه کن البته من خودم مخالف چون در کل خودت خسته میشی 

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره